banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Bakkallar Harran’da Stres Attılar



Cumartesi, Pazar, Bayram demeden gece gündüz demeden mahallesindeki, sokağındaki vatandaşa hizmet veren ve Süper marketlerden dolayı tükenme noktasına gelen bakkallar yılın yorgunluğunu ve stresini Haran’da attılar.

Önceki gün Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası üyeleri yaklaşık 100 kişilik gurup değişik mahallelerden bir araya gelerek, tanışmak, kaynaşmak, stres atmak vs. düşüncesi ile Haran’da Bahar gezisi düzenledi.
Konu hakkında bir açıklama yapan Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun; “Bizler üyelerimize yönetim kurulumuzla birlikte hizmetlerin en iyisini vermenin gayretiyle üyelerimizle kaynaşmak, tanışmak, Harran’ın ismini dünyaya tanıtmak için gündeme getirmek ve Bahar gezisi düzenlemek amacıyla böyle bir organizasyon yaptık. Yabancılar Hollanda’dan, Almanya’dan, Fransa’dan binlerce kilometre uzaktan Dünyanın ilk üniversitesinin olduğu yeri görmek için gelirken bizler yanı başımızdaki dünya mirası olan Harran’ı maalesef belki çoğumuz görmemişizdir. Katılan ve katılamayan tüm üyelerime çok teşekkür ederim. Geziye yaklaşık 100 üyemiz katıldı, 2 tane Halk otobüsü ile gittik, yemek içmek vs. odamız tarafından karşılandı, tamamen ücretsiz bir gezi düzenledik. Gezimiz sırasında Harran Belediye Başkanı Sayın Mehmet Özyavuz bizleri kendi evinde bizzat misafir etti. Kendisine üyelerimiz adına çok teşekkür ederim.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.