banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Seyit Ahmet Kaya imza gününde okuyucularıyla buluştu

Şanlıurfa Rabia meydanında 29 Mayısta açılan ve 19 Haziran'a kadar devam edecek olan "Şanlıurfa Kitap Fuarı"da onlarca yerel ve ulusal yazar hergün imza günü düzenleyere okuyucusuyla buluşuyor.

Şanlıurfalı Şair yazar Seyit Ahmet Kaya bu kapsamda düzenlenen imza gününde Aşk Divanı ve Cumhuriyet  Dönemi Urfa Şairleri isimli kitaplarını imzaladı.

her iki şiir kitabı imza gününe yoğun ilgi gösteren okuyucuya teşekkür ettiklerini söyleyen Seyit Ahmet Kaya; "Şanlıurfa'da böyle bir kitap fuarının düzenlenmesi çok önemli. İlk kez yapılan fuarda bazı eksiklikler olabilir ama önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı ve güzel fuarların düzenleneceğini umuyorum. Şanlıurfa'daki okuyucuların kitap okuma merakları var. Bu tür fuarlarda bunu teşvik ediyor. ben de burada iki şiir kitabımı imzaladım. imza gününde beni yanlız bırakmayan dostlarıma ve her daim gönül birliği içerisinde olduğum okuyucularıma çok teşekkür ederim" dedi.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.