banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Akçakale’de kutlu doğum heyecanı

Peygamber Sevdalıları Platformu’nun ülke genelinde düzenlediği  kutlu doğum  programları başladı. Her yıl Akçakale’de de düzenlenen program, bu yıl da 29 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek.

Peygamber Sevdalıları Platformu sözcülerinden  A. Hakim Dağbaşı, yapılacak programla ilgili bilgi vererek şunları söyledi: “ Bu yıl, geçen senelere göre bir çok yerde program yapılacağı için artık Nisan ayına programlarımızı sığdıramadık. Bu sebeple Akçakale programı Mart’ta yapılacak. Bizler günler öncesi  program için dilekçemizi verdik. Etkinlikle ilgili el ilanları ve ilçenin her yerine asılmak üzere  afişlerimizi hazırladık. Bununla birlikte her yıl olduğu gibi farklı bir çalışmamız da var. Örneğin etkinlik öncesi ‘Nebevi Davet’ adlı bir kitap hazırladık ve tüm halkımıza bu kitabı dağıtarak  programımıza davet edeceğiz. Farklı ilahi sanatçıları ve konuşmacılarımızla halkımızı Pazar günü saat 13:00’ te Tedaş yanındaki parkta yapılacak etkinliğimize, tüm halkımızı davet ediyoruz.” dedi. (İbrahim Yılmaz-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.