banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

AHMET ÖZHAN KARAKÖPRܒLÜLERLE BULUŞTU

Karaköprü Belediyesine bağlı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Ramazan Etkinlikleri kapsamında  Türk Tasavvuf Musikisinin usta sanatçılarından Ahmet Özhan’ı Karaköprü’lülerle buluşturdu.

Saat kulesi meydanında düzenlenen ilahi konserini; Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve eşi Sema Çiftçi’nin yanı sıra, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkanları ve çok sayıda vatandaş izledi. 

BAŞKAN ÇİFTÇİ; "BELEDİYECİLİK AYNI ZAMANDA HALKI BİR ARAYA GETİREN BİR KURUMDUR"

Konser öncesi kısa bir konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, “ Karaköprü Belediyemiz Ramazan ayında ilçemizde oturan vatandaşlarımıza Kültür ve Sosyal işleri müdürlüğümüzün bünyesinde çeşitli programlar yapmaktadır. Bugün de Türkiye’mizin yetiştirmiş olduğu Tasavvuf ve Sanat Müziğinde ulusal bir sanatçımız Ahmet Özhan’ı birlikte dinleyeceğiz. Tabi Karaköprü büyüyen, gelişen, sınırlarını aşan bir ilçe… Bu nedenle belediyecilik yalnızca imardan ibaret değil. Belediyecilik sosyal anlamda da halkını bir araya getiren onların coşkusunu, birliğini beraberliğini sağlayan, onlara mutlu ve güzel saatler sağlayan bir kurum ve kuruluştur” dedi

ÖZHAN TASAVVUF MÜZİĞİ İLE GÖNÜLLERİ MEST ETTİ

Başkan Çiftçi’nin konuşmalarının ardından Türk Tasavvuf Musikisinin usta sanatçısı Ahmet Özhan sahneye çıkarak birbirinden güzel ilahilerle, tasavvuf eserleri ile gönülleri mest ederek aileleri ile birlikte gelerek Anfi meydanı dolduran Karaköprü’lüleri manevi bir yolculuğa çıkarttı. Şanlıurfa’da olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getiren usta sanatçı Özhan, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve konsere yoğun ilgi gösteren Karaköprü’lülere teşekkür etti.

Konserin ardından Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Sanatçı Ahmet Özhan’ı tebrik ederek, günün anısına çiçek ve Karaköprü’nün simgesi olan Nar işlemeli plaket takdim etti.

Bu arada Ahmet Özhan’ın konserini izlemeye gelen vatandaşlar, böyle bir organizasyonu yaptığı için Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’ye teşekkürlerini sundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.