banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Michel Mboula 1899 Hoffenheim Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI

Kadınlar Gününe Özel Sergi açtılar

 

Hilvan belediye ay bahçesinde düzenlenen sergiyle beraber, ihtiyaç sahibi öğrenciler için de ayrıca kermes düzenlendi. Kadınlar günü için düzenlenen sergi ve kermese Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve Garnizon Komutanı Timur Deniz ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Sergi açılışını gerçekleştiren belediye başkanı Aslan Ali Bayık'ın eşi Fatma Bayık ile kaymakam Özay'ın eşi Nesime Özay gerçekleştirdi.
Açılışın ardından sergiyi gezen Bayık ve Özay, Hilvan'da faaliyet gösteren kültür merkezilerindeki kursiyerlerin çok yetenekli olduğunu belirtti.

Sergilenen ürünler hakkında bilgi alan kaymakam Ahmet Özay, kadınlarımızın daha eğitimli ve donanımlı birer birey haline gelmeleri için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Çünkü verdiğimiz her emeğin karşılığını çok iy bir şekilde alabiliyoruz dedi.

El sanatları ve tekstil ürünlerinin sergilendiği sergide konuşan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, belediye olarak kendi bünyemizde mesleki eğitimlerin verildiği kültür merkezi açtık. Çok kısa bir süre önce faaliyete girmesine rağmen çok büyük işler yapıldığını bugün görmüş olduk. Kadınlarımızın öncelikli olarak mesleki eğitim almaları durumunda kendi ekonomik ve ticari alanlarını genişleteceklerine inanıyorum. İnşallah daha güzel imkanlarla kültür merkezlerimizi geliştireceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ellerine emeklerine sağlık olsun dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.