banner2
Öne Çıkanlar Urfa haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği

Şehit Ümit Yolcu’nun Adı Karaköprü’de Camiye Verildi

 

 

Cuma Namazının ardından şehidin adının camiye verilmesi sırasında bir açıklama yapan Vali Tuna: “Allah, Birbirimize kenetlendiğimiz bu süreçte Peygamber Efendimizin ve şehitlerimizin şefaatinden bizleri mahrum etmesin. Darbe girişimi sırasında şehit olan Ümit Yolcu kardeşimiz gösterdiği cesaret, fedakârlık ve kahramanlıkla bütün milletimizin gönlünü fethetmiştir. Her şeyini geride bırakarak vatan için, bütün mukaddesatı için, bu millet için, bayrak için yollara düşmüş ve şehadet şerbetini içmiştir. Ümit Yolcu kardeşimizin adını bu camide ve gönlümüzde yaşatacağız. Şehitlerimizin bize açtığı bu yolda birlik ve beraberliğimizin kıymetini bundan sonra daha iyi anlayacağız” dedi.

Açıklamasının ardından Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; camiinin adının verilmesine ilişkin beratı tekbirler eşliğinde şehidin ailesine takdim etti. Programa Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’yla birlikte; Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Haliliye Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, İl Müftüsü İhsan Açık ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Önen de katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.