banner2

 Başlıktaki  ifade bir hadis mealidir. küfür tek Millet olduğuna göre, Mülümanlarda tek Ümettir. Bırakın Müslümanların Ümmet olmayı, genel anlamda Dini ve dini değerleri bıraktılar. Yaşam tarzlarını gavura benzettirler. Birinci,ikinci dünya savaşları nı görmedik bizden yaşlılar görmüştür. Üçüncü Dünya savaşı çanları çalıyor.

Eskiden savaşlar er meydanında olurdu. Şimdi er meydanı yok. Teknoloji kimin elindeyse atışlar;f üzelerle,uçaklarla, Sihalarla hiç bir kural tanımadan, acımadan, ayırım yapılmadan hunhar ve gaddarca yapılıyor. Buna da mimsiz medeniyet deniyor. İslam ülkelerinin bazı liderlerinin çoğu bu mimsiz medeniyet cellatlarına aşık. Sözde kendilerine AB.BM. insan hakları mah. Nato,var şova, Adalet divanı gibi putlar kurmuşlar  acıkınca put helvasını yemekten de çekinmiyorlar.

Rusyanın Ukraynaya, Amerikanın Irakı isgal etmesi gibi...Küfrün tek millet olduğunun ispatıda var. Bu Rusya Ukrayna savaşında, Ortaklıkla müttefiklikle, çıkara dayalı islam beldelerini kan gölü ne çevirenler,işgal edenler, öldürenlere kimse ses çıkarmadı.Toprak bütünlüğünden,insan haklarından,Yaptırım yapmaktan, soykırımdan kimse bahsetmedi.

Filistinde her gün soy kırım yapılırken, Kördürler, sağırdırlar. Kısacası çifte standart var Ukraynanın mazlum halkına tüm kapılarını açtılar açsınlar bizde açmalıyız mazlumun dini sorulmaz. Ancak bu timsah göz yaşı dökenler hiç bir Müslümana kapılarını açmadılar.

Bu savaşla ilgili Türkiye ha riç hiç bir İslam ülkesinden olumlu,olum suz bir kelam basında görmedimÜlkemiz de Rusya ve Ukraynaya çıkar odaklı eşit mesafeli,yaptırımlarda Rusya lehine çe kimserlikle uzlaştırıcı tarafını seçti. siyaseten belki doğrudur.

Ukraynayı AB alma çabası bizi serzenişe sevketti. Reisi Cumhumuz. Bizide almak için birilerinin savaş çıkarmasımı lazım. Hemen belirteyim elli yıl daha beklesek,ödevlerini yerine getirsek yine almazlar. Erbakanın ifadesi ile O,oluşum yahudi kulübüdür da ondan, biz ise Müslümanız.

Bu menfur savaşta Mazlumlara ülkemizin STK. IHH.AFAD ve baş kalarının insani yardim yapmaları hem islami,hem insani,hemde vicdani bir cihan mertliktir. Biz onlar gibi ayırımcı olamayız barış,Sulh,Hukuk,ahlak ilkeleri varken, gözü kan bürümüş  savaş  yamyamlarını kını yorum.Mevlamız bize yol gösteriyorMevla görelim neyler,neylerse güzel eyler. (EY İMAN EDENLER! YAHUDİLERİ VE HIRİS TİYANLARI DOST EDİNMEYİN.ONLAR BİRBİRLERİNİN DOSTUDURLAR.SİZDEN KİM ONLARI DOST EDİNİRSE,O DA ONLARDANDIR. ŞÜPHESİZ ALLAH ZALİM KAVMİ DOĞRU YOLA İLETMEZ.)Maide süresi Ayet/51Vesselam.....

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.