banner2

 

Küfür tek millettir cümlesi hadis mealidir. Önder Peygamber buyruğudur. Evrensel bir ilkedir. Müslümanların kimi dost kimi düşman olduğunu anlamada şaşmaz bir kılavuzdur. Küfür tek cümle ile Allahsızlıktır. Fizik ötesine inanmamadir. Küfür kelimesi batıl olarak da adlandırılır. Küfür ehli dünyevi bazı isimlerle anılsalar durum değişmez. Küfür taifesi ilk atamız Hz. Âdemle başlamış, günümüze kadar gelmiş, kiyametin kopacağı ana kadarda devam edecektir. Bunda şaşılacak bir şey olmamalıdır. Mevla’nın emri böyle hem inanan hem de inanmayan olacaktır. Allahın Cennet Cehennemi var. Asrin müceddidi ( Cennet ucuz değil Cehennem dahi lüzumsuz değildir) Der. Dünya imtihan dünyası kim çalışırsa o kazanır. Dünya işleri böyle Ahiret ise amellere bağlı bir olaydır. Dünya işlerinde Müslüman ne aldanır nede aldatır. Ne zulme uğrar nede başkalarına zulmeder. İslam coğrafyası bu gün kan golüne çevrilmiş, işgale uğramış, küfür cephesi tarafından hiç sayılıyor. İlla bana köle olacaksın, bensiz teplenemezsin, Müslümanlara karşı Allahlık taslıyorsa, tek neden Müslümanların vahiy kültüründen bihaber olmaları ve dünyevileşmelerindendir. Bunun başka izahı olamaz.

 Hasan’ın Müslüman kardeşine yaptığını Hans Yapmamıştır. Altmış yıla yakindir İman esasları gibi Avrupa Birliğine girmek için emek verenlerin bu gün karşı karşıya kaldıkları durumla aynaya bakmaları gerekmez mi? Demek ayı’dan post küfürden dost olmaz kelamı kibarın tezahürüdür. Müslüman’ın dostu Müslüman’dır. Türkiye de bir referandum olacak Milletvekili sayısı 600 Olacak seçileceklerin yaşı 18 Olacak Başbakanlık kalkacak, diğer maddeleri pek bilmiyorum.  Öyle bir tufan koparılmış ki, meddahlar her gün görsel ve yazılı basınla pompalıyorlar. Altı üstü 18 Madde içeriği de pek bilinmiyor evet hayırla neticelenecek inşallah.

Sayın Cumhurbaşkanının bir hayır çadırını ziyaret etmesi bahar havasını estirmiştir. İfrat tefrit bu ümmet fertlerine bir şey kazandırmaz. Gün Dinde kardeşlik günüdür. Tek anladığım Sayın Erdoğan şahsında iç ve dış düşmanlar Dine saldırıyorlar, ülkeye saldırıyorlar Müslümanlara saldırıyorlar. Avrupa ülkelerinin Türkiye’ye karşı aymazlığına şaşmamak lazım. onların icadı olan 8 Mart kadınlar gününü biz kutladık ben kutlamadım. Yahudi âdeti Noel babayı yine biz hep kutluyoruz. Ben yine kutlamadım Demokrasiyi her gün kurtuluş abidesi olarak çiğniyoruz ben çiğnemedim. Bu örnekler çoğaltılabilir.  Önce bunlardan vazgeçip kıblemize tam dönmemiz gerekir. Hem Leyla hem Mevla yan yana olmaz. Bayan bir bakanımıza yapılanlar ilkelliktir. Kınıyorum. Yapılanlar tamda küfür cenahının görünen görünmeyen yüzüdür. Atla, itle insanlara saldırmak batılın ne olduğunu anlamak bence yeterlidir. Küfrün medeniyeti budur.

Demokrasi putunun İnsan değerinin de ölçüsüdür. Sayın Cumhurbaşkanımız Küfür cenahına yüksek perdeden balyoz gibi sözlerle hadlerini bildiriyor. Söylemler çok iyi hoşumuza gidiyor bu işin kar zarar muhasebesi iyi yapılmalı, bugün Avrupa Ülkelerinde takriben 20-25 Milyon Müslüman var. Hoşumuza giden söylemlerle bu kardeşlerimizin hayatı, yaşayışları tehlikeye atılmamalı, Müslüman da merhamet var. Gâvurda merhamet aramayın. Belki senelerdir bu fırsatı kolluyorlar. Öfkeyle kalkan zararla oturur demişler. Fitne uykudadır fitneyi uyandırmamak feraset sahibi insanların vasfıdır. Dine saldırmada küfür bir olmuş, Müslümanlara ne oluyor. Yan yana gelmemek, birlik için adim atmamağa sanki yemin etmişler bence en büyük yaramız budur. Müslümanlar gün yüzü görmüş, gasp edilen hürriyetleri iade edilmiş, bolluktan gururlanmanın anlamı ne? Parti için, meşrep için, liderlik için, evet-Hayır için karşı taraf melek olsa şeytan görüyor. Bendendir diye şeytan olsa melek görüyor.

Bu mikrop Müslüman’ın hangi derdine devadır. İnananlar din kardeşidirler. Fani şeyler kardeşliğimizi bozmamalıdır. Dayanak noktamız vahiy (Tevhit) olursa kardeşlik ilkesi kuvvet bulur. Küfrü en güzel ifade eden ilahi kelamdır (Ve onlar ağızları ile Allahın nurunu söndürmek istiyorlar. Hâlbuki kâfirler istemese de Allah nurunu tamamlayacaktır.) Saf suresi Ayet 8.Diğer bir ayet meali ( O halde eğer Allah size yardım ederse sizi hiç kimse yenemez. Fakat eğer sizi yüzüstü bırakırsa ondan başka size kim yardım edebilir. Müminler sadece Allaha güvenip, dayansınlar) Ali İmran suresi Ayet: 160. Allaha dayanmak ve güvenmek ilkemiz olmalıdır. Küfür bugün tek millet olmuşsa Müslüman da tek ümmet için ceht etmelidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.