banner2


 

Güç kuvvet sahibi Allah’tır. Yaratıcının güç, kuvvet, bidayet ve nihayeti sonsuzdur. Hak Allahın isimlerindendir, hiç bir şeye feda edilemez. Hak haksizliğin panzehiridir. Âlimler hakkın kabul edilmediği yerde hak aramak haksizliktir der. Gündemde çok konular var. Görünmeyen gündemler daha çoktur. Yalaka kalemşorlar görünmeyen gündemleri topluma sunmazlar. Adnan Oktar’a (Harun Yahya) ya baskın yapılmış, bunca senedir bu çirkefliğine su taşıyanlar koruyanlar kimler? Çıktığı günden beri bu adamı hiç sevmedim. İsrail ile ajanlığı bile varmış. Siyaset peteklerine de konanlardanmış, etrafına epeyi kedicikler toplamış, üfürükçülükte mahirmiş, uydurulmuş din kılıfına da büründürülmüş, gerçek dinle tozlanmamış, gerçek dinle ekranlarda olsaydı çoktan defteri durulurdu. Geçmişte Oktara dokunanlar olmuş, mecliste önergeler verilmiş, kim güçlü haklı ya kimse diş geçirememiş.

Villalar, katlar, yatlar, servetler nerden getirilmiş, kaynağı belli, inek gibi sağılan, kaz gibi yolunan cahil bırakılmış mazlum halk kör olanlar, sağır olanlar, dilsiz olanlar utansın. Her zaman beyan ettiğimiz gibi, devlet gerçek dini halkına vermez, taksitle din sömürüsü yapar, Dini siyasi çıkar için kullanırsa daha çok Feto çetesi, Adnan çetesi ile karşılaşır. Feto, Çeto türemesi gerçek dinin topluma aktarılmamasındandır. İnsanı düşündüren pisliğin üstünü karla kapatanların birden buldum demesidir. Yeni Türkiye bunları artik kabul etmiyor. Türkiye yeni bir idare şekline geçti. Güçlü olan haklı ya ne olduğunu anlamış değilim. Abartanlar var yerden yere vuranlar var. İkisi de yanlış çay akar göz bakar demişler. Göreceğiz hep beraber. İcraatta tüketimden, üretime, geçilmeden çok sorunun hal edileceğine inanmıyorum. Yeni yönetim icraatında adil paylaşım, yansız basın, adil Adalet, ırksız söylem, Milli Eğitim, Faizsiz ekonomi, Zinanın tekrar suç olduğu, topluma güven, çatışma yerine barış, tek akıl değil, ortak akılla istişare olursa alkışlarım.

Döviz tırmanmaya devam ediyor. İşsizlik ordusu her gün katlanıyor. Akaryakıt cep yakıyor. Faiz, sömürü alanı olan bankalara borçlanmayan yok, yeni Türkiye aynisini devam mı ettirecek. Yandaş basında tuhaf manşetler görüyorum. Ekonomimiz şaha kalkacak, ancak büyümemizi istemeyen dış güçler varmış. Dış güçleri hizaya getirecek icra makamındakiler değil mi? Samimi olun beyler, uzaydan uzman getirecek halimiz yok, ne yapacaksanız yapın, mazeret üretmeyin. İsimler değişti belki düzelir. Güçlü olanların bir bildikleri var yasayalım görelim.15 Temmuz kalleş darbe teşebbüsünün ikinci yılını geride biraktik. Yine coşanlar coştu, akan kanın siyasi malzeme yapılmaması temennimdir. Tüm darbeler lanetlidir. Cumhuriyet döneminde yapılan tüm darbeler yanlış değilsem hep Cuma günleri yapılmış, hırsızında Allah’ım beni koru demesi gibi. Darbelerde canını verenlere demokrasi şehitleri demek islam dışı bir söylemdir. Gerçek âlimler bu yanlışa dur demelidir.

Dini terimler aslına uygun yerinde kullanılmalıdır. Tüm yurt çapında yaz Kur’an kursları başlamış. Bu eğitim okullarda değil de, çoğu denetimsiz camilerde vakıf, dernek köşelerinde verilmesi düşündürücüdür. Yeni Türkiye de kayıp edilmiş bu hak zaman geçirilmeden verilmelidir. Bunun öncülüğünü yetkili sendikalar yapmalıdır. Bu eğitime Emekli din görevlileri, İmam Hatipler, meslek dersleri öğretmenleri, tüm ilahiyatçılar dâhil edilmelidir. Bir toplum aç olabilir, kemer sıkabilir. İslam toplumu bilhassa gençlik dinden mahrum bırakılamaz. Meddahlar yanlışlarda ısrar etmeye dursun… Gençlik her gün ifsad ediliyor. Gençliğin beyin yıkama makinesi internetteki sanal âlemlerdir. Önlemler mutlaka alınmalıdır. Utanmadan baba üç kızına tecavüz etti hak ettiği cezayı aldı manşetini atmak edepsizliktir. İşte!  Toplumun aynası. Torunumu mahallemizdeki Camii yaz Kur’an kursuna gönderiyorum. Üst katta oturan bir komşum var çocuğunu okutmam için yanıma göndermek istedi. Cami kursuna gitsin dediğimde anne valla hocam Camiye gönderemem korkuyorum, Çocuğumu kaçırabilirler. Her gün ekranlarda çocuk kaçırmaları izliyorum diyor. İşte korkulu tablolar. Dünyada hep güçlüler mi hakli olacak? İndallahta mazlumlar dünyalık güçlülerden çok güçlüdürler. Mevlam idarecilerimize feraset versin. Kula kul olmaktan kurtarsın. Güçlüden yana değil, mazluma taraf olmayı nasip etsin inşallah. Vesselam.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.