banner2
Kısa bir sure önce 4. Yılını kutlayan Kanal Urfa’nın Şanlıurfa’ya maddi ve manevi anlamda kazandırdıklarını yazacaktım ama bir türlü yazmadım.
Kısmet bu güneymiş. Medyanın içerisinde olmayanlar ekranlara bakarak her şeyi toz Pembe görürler. Oysa seyircisine ve okuyucusuna o mükemmel tabloyu sumak için gecesini gündüzüne katan çalışanların ve hiçbir maddi beklentisi olmadan cebinden harcayarak bir sanat eserini meydana getiren imtiyaz sahiplerinin çektiklerinden kimsenin haberi olmaz. Çünkü işin maddi ve cefalı yönünü hiç kimse seyircisine-okuyucusuna sunmaz. Sunmak da istemez!..
Büyük şehir olmaya aday Şanlıurfa’nın Kanal Urfa yayın hayatına başlayıncaya kadar bir ulusal yayın yapacak kanalın olmaması bizim, tüm Şanlıurfalıların ayıbıydı. Kanal Urfa’ya, en başta bizi böyle bir ayıptan kurtardığı için teşekkür etmemiz lazım.
Hala birçok eksikleri olmakla beraber mükemmele yakın bir yayın akışı sundukları için, Şanlıurfa’yı ve Şanlıurfalıların karalamasına müsaade etmeyerek, Şanlıurfa’yı tüm Türkiye’ye ve dünyaya tanıttıkları için teşekkür etmemiz lazım.
Görüntülü yayın hayatına profesyonel rekabet getirdikleri için ayrıca teşekkür etmemiz lazım.
Bugün Şanlıurfa’da yayın yapan diğer TV kanallarından biri daha uydu yayınına geçiyor. Yerel yayın yapan Edessa TV ise birçok ulusal yayın yapan TV’lerden daha kaliteli program yapıyor olması Kanal Urfa’nın Şanlıurfa televizyonculuk hayatına getirdiği rekabetin sonucu olduğunu düşünüyorum.
Son olarak “elimdeki parayı en kısa yoldan nasıl 10-15 kat artırabilirim” hesabı içerisine girmeden ayda milyarlarca zararı göze alarak Şanlıurfa’ya hizmet etme aşkıyla dolu olan Kanal Urfa İmtiyaz Sahibi İbrahim Toru Dostuma ve onun şahsında tüm Kanal Urfa çalışanlarına teşekkür etmek istiyorum.
Kanal Urfa’nın 4. Yılını kutluyor. Doğru yoldan ayrılmadan, hakk’a hizmet yolunda nice yıllar diliyorum…




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.