banner2


Bu ramazan günü tüm Dünya’nın neresinde bir Müslüman varsa mutlaka orada bir zülüm vardır.
Nerede bir müslüman orada kan ve gözyaşı vardır….
Türkiye’de ise Her Ramazan orucunda bir fitne hazır.
Adında “prof” olan biri daha bu oruçta meydana çıktı.
Süleymaniye Vakfı Genel Başkanı, İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku Anabilimdalı Başkanı Prof. DR. Abdülaziz Bayındır; “Resulullah teravih namazı kılmıştır diyorlar, kılmamıştır. Böyle bir olay yok insanlara yanlış bilgi veriyolarlar. Resullullah hayatında bir kere bile teravih namazı kılmamıştır. Ebubekir kılmamıştır, Ömer kılmamıştır, Hz Ömer'den sonra yavaş yavaş oluşmaya başlamıştır” diyor.
Fatih Sultan Mehmet, İstanbul surlarına yaklaşırken, Bizans rahipleri de “meleklerin dişi mi erkek mi?” olduğunu tartışyorlardı.
Arakan’da Budistler Müslüman kanı akıtıyor. Binlerce müslüman hunharca katledildi. Yüzbinlercesi mülteci, evinden barkından uzak hastalık ve sefalette…
Bangladeşli Müslüma alim 91 yaşındaki Gulam Azzam'ı 90 yıl hapse mahkum edildi. 91 yaışdaki adama 90 yıl hapis!
Mısır’da Askerler; müslüman olduğu için seçilmiş Cumhurbaşkanı Mursi’ye darbe yaptı. Şu an orada her gün Müslüman Kardeşlerin kanı akıyor.
Suriye’de 3 yıldır iç savaş var. Müslüman müslümanı hunharca öldürüyor. Ölü sayısı 100 binlerle ifade ediliyor. Mülteci sayısı çoktan milyonları aştı.
Irak’ta 10 yıllardır savaş devam ediyor. Ölü sayısı için artık istatistikler tutulamıyor.
Peygamber Efendimiz Teravih kıldı mı, Kılmadı mı? Orucu fazla mı tutuyoruz, az mı tutuyoruz?
Bizans rahiplerinin “meleklerin dişi mi erkek mi?” tartışmasına ne kadarda benziyor değil mi?
Türkiye’de Uyuşturucu kullanma yaşı 12'ye inmiş.  Yaşı daha 13 olan çocuk uyuşturucu müptelası, tedavi görüyor.
Kumar bağımlılığı olanların %11’inin 18 yaş altı gençlerden oluştuğu söyleniyor. İlk öğretim öğrenciler derslerden sonra iddia bayilerine koşuyor.
Milli piyango, Süper toto, Sayısal loto, Şans topu ,On numara, Hemen kazan, At yarışları ve İddia gibi kumar oyunları almış başını gidiyor.
Faiz belasını anlatmaya gerek yok. Faiz lobileri artık kişileri değil ülkeleri, ki başta Türkiye’yi yutmaya çalışıyor.
Her şeyden önemlisi Türkiye’de insanlar Tevhid inancı yetiriyor. İnsanlar Allahın kanunlarına “ŞERİAT”a düşman yetiştiriliyor. Şeriat kelimesi dahi suç telaki ediliyor.
İnanç elden gidiyor! Amellerde, teferuatları tartışmak;  Bizans rahiplerinin “meleklerin dişi mi erkek mi?” tartışmasından daha abes kaçmıyor mu?
İyi İslam'da Teravih Namazı yoktur. Fazla Oruç tutuyoruz. Bunları halettiğimizde hiçbir sorun kalmayacak. En önemli sorunumuz bunlardır.
Birileri bilginçlik taslayarak gereksiz konularla gündeme gelmek istiyor. Ama her seferinde olan saf inanca sahip müslümanlaa oluyor…
Cehenem yolu iyi niyet taşlarıyla döşeli!..
Alemde, alimlerin yağcılığı olmasaydı, zalimlerin zulme cesaretleri olmazdı
Sizce İslam Alemi Neden Bu Halde?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.