banner2


"Hiç şüphesiz kafirleri ha korkut muşsun,ha korkutmamışsın onlara göre birdir.Onlar İman etmezler"
"Allah onların yaptıkları kötülükleri sebebiyle kalplerini ve kulaklarını mühürlemiş tir.Gözlerindede hakk-ı görmeyen,göstermeyen perde vardır.Ve büyük azap onlaradır."
" İnsanlar içinden bir kısmı inanmadıkları Allah'a ve Ahiret gününe İman ettik derler."
" Allah-ı ve iman eden leri aldatmaya çalışırlar Halbuki yalnız kendileri ni aldatırlar da farkında olmazlar."
"Onların kalplerinde hastalık vardır.Allahta onların  hastalığını artırmıştır.Ve yalan söyledikleri için onlara acıklı bir azap vardır."
"Onlara yeryüzün de bozgunculuk yapmayın denildiğinde biz Is- lah edicileriz derler." " Aman ha! gözünüzü açın asıl bozguncu onlardır.Ancak farkın da değiller."

(Bakara Süresi 6.7.8.9.10.11 12 Ayetler)
Bu ayet lerde Müslüman olmayanların inanmayanların vasıfları anlatılıyor. Bu ayetlerden önceki ayetler de ise Müslümanların vasıfları anlatılıyor. Ben acizane yer değiştirmiş desem belki ağır olacak Allah tüm insanlığı bu kötü hasletlerden muhafaza eylesin.

Her bir ayet geniş bir konudur. Ülkemiz ve islam Coğrafya sında olan bitenleri bu çerçevede mütalaa etmek lazım. Hala gerçek düşmanları tanımayanların gözlerine perde inmiş kulakları ve kalpleri mühürlenmiştir.

Bozguncuları ifsat edenleri, yalancıları, Münafıkları tanımak semtine uğramamak her müslümanın görevidir. Mealini verdiğim ayetlerden Önceki ayetlerde Müminlerin vasıfları sayılırken, Bu kitap yani kuran öyle bir kitap ki, müttakiler (Allahtan korkanlar) İçin hida- yet kaynağıdır. Müminler Namaz kılarlar Ahirete iman ederler. Verdiklerimizden sadaka Zekat verirler. Kurana ve önce in dirilen kitaplara da iman ederler en çok Allah'tan korkarlar buyrulur. Ilahi emirler böyle iken, dost düşman belli iken, kurana göre Cihat etme varken, bilhassa Diyanet Camiasının ekserisi asli tebliğ görevini unutarak siyasetçilere davulcu olmaları Din için kara bir lekedir. Islam kardeşleri varken partilerde,meşreplerde illah birlik aramak Cahiliye adetlerindendir.

Hem Allah'a inanacak, Hem Ahirete inanacak Kuran-ı okuyorum inaniyorum diyecek hemde yalan, talan, iftira, gıybet,Irkçı anlayış fabrikalarının yağdanlığı ve meddahı olacak. haramlar her tarafı sarmışken Tebliğci, yan yatacak yazıklar olsun.
Geçen hafta rahmetli Erbakan haftasıydı. Çok şeyler yazıldı çizildi dili olan konuştu Rahmetli paylaşılamıyor. O diyor ki, bana diyorlar ki, Namazını kıl, Kuranını oku sen ne istiyorsun diyorlar. bende okuduğum kuran bana kalk dini tebliğ et' Cihat yap diyor. Çünkü hayat cihattır.

Hocanın tabiri ile Sakallı Hüsnüler!  ibret alın parti şahıs, lider cihadı değil, ilahi keli metullah için cihat edin. Rab! tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin. Cihat edenlerden eylesin Hastalara şifa versin. Ittihadı islam ve ümmet anlayışından ayırmasın.Tüm sıkıntılarımızı def etsin.

Bu yazıyı yazdığım saatta tüm yasakların kalktığı haberini aldım mahpustan çıkan sanık gibi, Allah böy lesi bir zamanı ümmete göstermesin. Kimin meşru ne muradı varsa Rab versin. Kur-an ve sünnete uyanlardan eylesin amin.

Son söz."Ben ekmeksiz,susuz,hava sız yaşarım Hürriyetsiz asla."Bzm.
vesselam.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.