banner2

Cenabı-Hak Kuran-ı Kerim'in Araf Suresi 155. Ayetinde “İçimizdeki beyinsizler yüzünden bizi helak eder misin Allah'ım?” diyor.
Türkiye 20 gündür Gezi Parkı eylemleriyle yatıp kalkıyor.
Herkesin eteğindeki taşları döküyor…
İyi iyiliğini, kötü kötülüğünü yapıyor. Kimi eylemi masumca görürken, kimisi de bu eylemin hiçte masum olmadığını söylüyor. Bunlar iyi niyetle yapılan yorumlar…
Masumca eylemlerdir diyenler ilk günlerde haklılıkları olsa da daha sonraki günlerde eylemlerin hiçte masum olmadığını BBC, CNN İnternational ve Routers gibi batı medyasının yayınlarından anladık. Eylemleri 7 saat canlı veren CNN İnternational, 'Milli İradeye Saygı' mitingini 9 saniye verdi.
2 yıldan fazladır süren Suriye savaşı için kılını kıpırdatmayan ABD ve AB konu Türkiye olunca birkaç ağacın kesilmemesi için eylem yapan eylemciler için üst üste açıklamalar yaptılar.

Ağız birliği etmişçesine iç ve dış düşmanlar hep birlikte Tayyip Erdoğan ve Şahsında Türkiye’ye saldırdılar.

Gâvur elbette gâvurluğunu yapacak…  CHP’de he zamanki gibi CHP’liğini yapacak. Buraya kadar her şey normal. Normal olmayan Dini hassasiyeti olan STK’ların ve şahısların bu yıkıcı eylemlere destek vermesi…

Mesele sadece gezi parkı değil arkadaş. Sen hala anlamadın mı? Mesele Tayyip Erdoğan’ın şahsında Türkiye’dir. Mesele Dindar kimliktir, mesele dindir! Şimdi anladın mı?

Bakın Ankara'da 'Milli İradeye Saygı' mitingine tüm şuurlu kişiler katıldı. Miting alanında; Ülkücülerden Alperenlere, Milli Görüşçülerden Vatanseverlere kadar birçok siyasi kimlik katıldı.

Sen Oy vermeyebilirsin. AK Parti politikasını eleştirebilirsin. Yanlışlarını dil getirebilirsin. Bunlar iyi niyetle yapılırsa ülkeye millete faydalıdır. Bu yapılmadığı zaman zaten demokrasi eksik kalır. Ama burada hedef AK Parti politikası değildir Arkadaş! Hedef gelişen Türkiye’dir. Hedef Gelişen dini birliktir! Hedef Refahtır! Hala anlamadın mı?

Eğer hala anlamadıysan o zaman da Urfalıların bir atasözü var; “Bir tike et için bir deve keserler!”

Bu saatten sonra hala gezi eylemlerini destekleyenleri iyi niyetli olduklarını sanmıyorum.

Kimisi kişisel menfaati kesilmiştir. Kimisinin koltuğu gitmiştir. Kimisi istediği ihaleyi, koltuğu elde etmemiştir.  Bir tike et eline geçmeyenler; deveyi yakaladıklarında kesmek gözlerine gelmiyor. AK Partiye olan düşmanlıkları gözlerini kör etmiştir. AK Partinin gitmesi için gavurla iş birliği yapmak onun gururuna dokunmuyor!

Dini hassasiyeti olduğunu bildiğim yeni yetme bir sendika başkanı günlerdir sosyal medyada Eliaçıkvari yorumlar yapıyor.

AK Partili olanların desteklediği yerel medya Urfa gibi hassasiyeti yüksek bir şehirde Gezi eylemlerinin başını çekiyor.

Fakıbaba’nın Ak partiye geçmesi için var güçleriyle seferber olan. Ankara’yı yol yapan STK Başkanlarının kılı kımıldamıyor. Ama haklılar. Sermayenin dini yok. Eğer devrim olsa yeni gelene yaranmak vardı. Suya sabuna dokunma!. Canın bir tike et istediyse bir deve kes!...

Allah’ım, İçimizdeki beyinsizler yüzünden!...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.