banner2

Şanlıurfa GAP Arena stadını Şanlıurfa’ya kazandıran ve burada önemli etkinlikler düzenleyen organizatörleri tebrik etmek tüm Şanlıurfalılar üzerinde bir borçtur.

 

Geçenlerde “Kutlu doğum Haftası” etkinlikleri ile “Küfürlerin” duyulduğu yeşil sahanın tam ortasına Arapça “Muhammed” (sav) yazısı yazıldı ve stadı tıklım tıklım dolduranlardan “Salâvat” sesleri yükseldi.

 

Bu hafta da yine Şanlıurfa dev bir organizasyona ev sahipliği yaptı. 9.Uluslararası Türkçe Olimpiyatı Şanlıurfa’da yapıldı.

Stadı dolduran on binlerce kişi, 30 ülkeden katılan minik öğrencileri hünerlerinden dolayı ayakta alkışladır.

 

Gece sürprizlerle doluydu. İbrahim Tatlıses’in telefonla GAP Arenada Şanlıurfalılara seslenmesi her yönüyle duygusal anlara vesile oldu. Hiçbir zaman aslını inkar etmeyen Tatlıses, saldırıdan sonra TV kanallarına demeç vermedi.

 

Şanlıurfa’da Şanlıurfalılara seslenmesi ve olimpiyatların mimarı Fetullah Gülen hocadan saygıyla söz etmesi ve Şanlıurfalılara “Siz beni dünyaya tanıtınız bende ancak sizlere seslenirim” mesajı vermesi vefalı olduğunu gösterdi.

 

Bosna Hersekli kızların atasözleri ile atışması, şiirler ve türkülerden sonra Türkmenistanlı İbo, yani küçük Devran’ın sahneye çıkması ile stad adeta coştu. Platform önünde bekleyen gazeteciler tam 3 saat boyunca sürprizlerle dolu geceden görüntü aldılar.

 

Küçük devran Şanlıurfa’nın en güzel seslerinden biriymiş gibi türküleri seslendirmesi ve Güney Koreli ile Malili öğrencilerin çiğ köfte yoğurup Urfa sıra gecesi oyunlarıyla Urfalıları mest etti.

 

Velhasıl muhteşem bir gece oldu. Emeği geçen tüm gönül dostlarına teşekkür ediyoruz. Şanlıurfa ve Şanlıurfalı böyledir işte. Kardeşlik, barış ve dostluğun en güzel örneğini hem yaşar hem de yaşatır.

 

İLGİLİSİNE

Büyük ve yüksek şeyleri görebilmemiz için onlara göre bir ruhumuz olması gerekir; yoksa kendi çamurumuzu görürüz onlarda. (MONTAİGNE)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.