banner2


Şanlıurfaspor kendi sahasında ve seyircisi önünde favori olarak çıktığı maçta aldığı galibiyet takıma iyi bir moral ve motivasyon oldu. Ayrıca zor günler geçiren yönetim için de ilaç gibi geldi.
Yeni hoca Hüseyin Dağ’ın bu maçta forvette Edinho ile çıkması çok akıllı bir tercihti.
Yosuef ilk dört haftaya oranla çok güzel oynadı. Kanatta yaptığı bindirmeleri güzel ve yerindeydi. Ama özellikle son dakikada bulduğu pozisyonda bencillik yapması klasına yakışmadı.
Şanlıurfaspor takımı maça daha önde başlaması lazım. Özellikle iç saha maçlarında çok geride oynuyoruz. Bu da atak futbol oynamamızı engelliyor. Ben inanıyorum ki Umut Gündoğan’ın formunu yakalaması ile orta sahadaki pas ve oyun zekasıyla takıma çık katkı sunacak!. İlerleyen haftalarda çok daha iyi bir takım olacağımıza inaniyorum.
Özellikle Hüseyin Hoca’nın Toni Silva’yı biraz daha oyuna edepte etmesi lazım. Silva’nın biraz daha koşması lazım.
Her şeye rağmen galip gelmek ve üç puan almak güzel ama bu şehre bu saha yakışmıyor. Tribünler çok uzak. Sahanın zemini çok kötü. Bu sorunların minimize edilmesi lazım .
Hoşçakalın


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.