banner2

İnsanlık arayış içinde bocalanıyor. Kurtarıcı arıyor. Beşeri hiç bir dayanaktan, sığınaktan huzur bulamıyor. Halklara rağmen, halka sunulan hiç bir beşeri yönetim yönetilenlere nefes aldırmadı aldırmayacaktır. Biçilen elbise insanlığa uymuyor. Dar geliyor. Akil ürünü dayatmalarla insanlık kurtuluşa ermez. Zorla, dayatmayla, sindirmeyle, öldürmeyle, işgallerle, göçlerle hiç olmaz. Beşeri tüm yönetim anlayışları iflas etmiştir. Bu yıkım, iflas insanlığı uyandırmıştır. Hüküm sahibi Allah’tır. Hâkimiyet Allah’ındır ilahi emerini, yeryüzünde Allahlık taslayanlar, her şeyin hükmedeni benim diyenler kabul etmezler. Bu tapınak ilahlık taslayanlar Allah hâşâ gökyüzündedir. Yeryüzüne karışamaz şirkini güdüyorlar. Şirk taifesi istemese de Allah nurunu tamamlayacaktır. Dünyanın sonuna doğru deccaliyet zuhur edecek, Namaz kılan bile şirk, soygun düzenlerin savunucusu, alkışlayıcısı olacaklardır. 
Bazı kardeşlerimiz bizi devlete karşı kışkırtıcı olarak lanse etseler biz öyle değiliz. Devlet bellidir, devletin yöneten, yönetilenleri insanlardir. Biz fikir bazında sistemin, rejimin, düzenin hamsiyiz. Yöneten, yönetilenlerin ıslahı için çaba sarf ediyoruz. Yazdıklarımızı istediklerimizi, Camii cemaati bile istemiyor, karşı çıkıyorsa,dinden ne kadar uzaklaştığımızın göstergesidir.Hakimiyet hükmetme Allah’ın olduğu halde,siz hakimiyeti insanlara verirseniz insanları ilah yerine koymuş olursunuz.Hakimiyet insanlarda olursa Dünyada huzur olmaz barış olmaz.Beşeri ilahlaştıran anlayıştandır ki,,güçlü olan haklidir.Hiç bir hak hukuk tanıma maktadır.Hakimiyetin insanlara verilmesini benimseyen İnsanlık Bedelini ağır bir şekil de ödüyorlar.Siyonizm’in,küresel güç odaklarının ilahi Dolardır,paradır,kadındır Beşeri İlahlıkta Adalet yoktur…eşit paylaşım hiç yoktur…Kula kul olma vardır.Yığınlar ilahlık taslayanların köleleridir. Demokrasi, Laiklik ilahlık taslayanların sömürü araçlarıdır. Günümüzde gerçek Dinle dinsizlik savaşları yapılıyor. Müslümanlar Ümmet anlayışında birleşmez, gerçek dine dönmezse akıbeti çok kötü olacaktır. 
Irkçı söylemler, geçmişle övünme, hamasi, coşturucu nutuklar ümmet fertlerini doyurmuyor. Yeryüzünde adil bir düzen yoktur. Iraktaki, Suriye’deki, Yemen’deki, Libya’daki, Mynmar’daki, Afganistan’daki, Filistin’deki, Milyonlarca katledilen mazlumların hakkını kim katillerden alacak? Bu gün buralara sözde özgürlük, demokrasi götüreceğiz diyenlerin hepsi bu öldürülen mazlum halkların katilleridir. Bunlar Allahlıklar adına işgalci, sömürücü, insan (Müslüman) Düşmanları, katil, ırz duşmanlaridir. Müslümanlar gerçekten Allah’a inanır Dini düzen olarak kabul eder, uygulamaya koyar, çaba gösterirse ancak Dünyada huzur bulur. Zilletten sıyrılırlar Allahlık taslayanlara güvenmek, kanmak, merhamet beklemek, körü körüne müttefik demek onlara benzemek olur ki, itikadı zedeleyen eylemlerdir. Müslümanların yarası içerden, dişerdekilere minnet yok. Yönetenden bir örnek sunayım mesele anlaşılsın… 
Basından iki sefer üst üste okudum. Şanlıurfa Büyük şehir Belediye başkanı bir toplantıda konuşuyor. Konuşmanın sonunda bir meslektaşımız soru soruyor. Sayın Başkan, ben vatandaş adına belediyenin aylık gelir gider tablosunu istiyorum. Başkan sitemizde var. Gazeteci o tablolar detaylı değil, Başkan sen provakatorsun, bizi sivil toplum kuruluşlarından sorsanız cevabını alırsınız mahiyetinde cevap veriyor. Halk tarafından seçilen başkanımızın cevabı halk adına hakarettir. Sayın başkanın bu cevabı sanki krallık anlayışı gibidir. Soru soran gazeteci kardeşimi kutluyorum. AKP Leşmiş sivil toplum kuruluşlarına sivil toplum kuruluşları bile diyemeyiz ki, sizi onlardan soralım. Kafayı kuma sokmanın ne âlemi var? İhalede, yandaş kayırmada, israf etmede çok kokular geliyor Sayın başkan. İşte idare zaafı olan bir idareci, bu bir örnektir. Hele idareci AKP li olursa yedi suyla yıkanmıştır. AKP Rozetini takan her kes dokunulmazdır. Her yaptığı da doğrudur. Yanlışları söylemek, meşru bir şeyi toplum adına istemek denetimin bir parçası olsa gerek. Hz. Ömre soru sorulabiliyor, eleştirilebiliyor. Büyükşehir belediye başkanına soru sorulamıyor. Üstelik soru soranda soru sorulan da Müslüman. Tüm yaşam alanlarımızda Hâkimiyet ALLAHIN’DIR Düsturunu unutmayalım. Vesselam…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.