banner2

           Ruhumun, “ artık gitme zamanı !” dediği anlardan birinde Mısır yolculuğuma karar verirken, bu kadar egzotik bir ülkeye yolculuk yapacağımdan kesinlikle habersizdim. Mısıra herhangi bir tur organizasyonunun olmadığını görünce, programımı kendim yapmaya karar verdim. Uçak biletlerimi aldım, otel rezervasyonumu kısa sürede tamamladım.

           Yağmurlu bir aksam vakti İstanbul’dan havalanan uçağımız, 80 dakikalık bir sürenin ardından Akdeniz üzerindeki uçuşunu tamamlamış ve İskenderiye kenti semalarında uçmaya başlamıştı. Artık Afrika kıtasındaydık.  Yaklaşık 10 dakikalık bir uçuş sonrasında ise Kahire, ayaklarımızın altında ışıl ışıl arzı endam etmişti. İtiraf etmem gerekirse, bu kadar geniş alana yayılmış bir Kahire beklemiyordum.

DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Aluç 3 yıl önce

Yazının devamını okuyamıyoruz kardeşim ya link eksik ulaşılmıyor,selamlarımla.