banner2
İnsanlığın ilk atası ve Anası Hz.Ademle Hz Havadır.
Bazıları insan nesli Maymundandır deselerde, onlar maymun nesli, inananlar ise beni ademdir. Şeytan denilen varlık Hz.Ademi Cennette bile rahat bırakmadı.
Onu kandırdı yasak ağaçtan yedi, yer yüzüne atıldı. Uryan olarak dünyaya gönderildi. Rivayetlere göre kırk yıl eşi Havvadan ayrı kaldı.Yakarma, dua sayesinde rabbimiz Ademle Hava Anamızı kırk yıl sonra Mekkede arafatta buluşturdu.
Bu ayrılık süresin de ikisinin göz yaşları sel olmuştu. Allah'ın emri ile aşık maşukuna kavuşmuş, tüm insanlık ikisinden türemiştir (inanmayanlar) hariç O günden günümüze kadar Hak Batıl mücadelesi devam etmiş,kıyametin kopa- cağı ana kadar da devam edecektir.Müs- lümanların referansı dindir.
İnanmayanların, münafıkların referansı ise,putçuluk, maymunculuk, Sermaye, simdiki iyi yönde kullanılmayan insan katili teknoloji, sömürü araçlarından Allah'a karşı harp ilan edi len kapitalizmin emici hortumu Faiz,insan neslini yok etmek için ailesiz, Nikahsız yaşam tarzı ve Zinadır. Bunlar yeni değil kalu beladan beri vardır. dünyada kim çalışırsa Hak batıl fark etmez Allah ona verir.
Müslümanlar ne zaman Kuran'ın, sünnetin, fıkhın emirlerine uydular, men edilenlerden kaçındılar, ırkçılığın her çeşidini ayakları altına al dılar, Ümmet görüşünü benisediler,Tarihte hem öncü oldular,hem fetihler elde ettiler. İnsanlığı Bataklıktan,adaletsizlikten, ahlak sızlıktan,kölelikten kurtardılar.Bizler ise hep onlarla övünür,nutuklar atarız.
Kurandan,Sünnetten, Fıkıhtan(Fıkıh,islam huku- dur) Kopmanın, uymamanın bedelini Ümmet olarak acı bir şekilde ödüyoruz. Dini dünyalık için kullanmanın,Dine uymak değil, Dini şirk düzenlerine uydurmanın bedeli çok ağır olacaktır.Iman dolum tesisleri olan bir Camide,Görevli bir İmam Allah'ın bir ayetini okuyacak,söyledikleride ayet meali olacak, (Ayet Bakara Süresi Ayet 114)imam linçe tabi tutulacak, batıl taraf ları imama her türlü hakareti ya pacak, İmam hakkında soruşturma açılacak, Müslümanlar, sağır, kör olacak. İşte zillet buna denir.
İmam karşı olanların atalarını ismen belirtse,eleştirenlere bir nebze hak verilebi lir böyle bir şeyde yok.Başlıkta her kes gö- revini yapıyor demişim.Katil devlet Siyonist zihniyet dedigimiz oluşum, müslümanların ikinci mabedini batıl davaları uğruna işgal etmiş,etrafı mübarek kılınan ilahi kelamla tescilli kudus çoktan siyonizmin başkenti olmuş, Müslümanlar iç çekişmelerden fır sat bulamıyor ki, el atsın.
Filistinin Mücahit mazlum halkı da,öz yurtlarında esir hayatı yaşıyor. Dini, namusu, kutsal belde için Canı ile bedel ödüyor,cihat ediyor şehadetleri mübarek olsun.
Yeraltı, yer üstü bütün zenginlikler, servetler islam ülkelerinde, tüm bu zenginlikler insanlık düşmanları vampirle- re hotumlanıyor.
Kurşun olarak Müslüman lara dönüyor.
Bu dönüşte imha dönüşüdür Amerika Dış işleri Başkan yardımcısıTürkî yeye geliyor ağzındaki maskede İstanbul sözleşmesi bizimdir yazılı.Istediğiniz ka- dar sözleşmeyi kaldırdık deyin.Imha,ifsat hareketi devam ediyor.Sözleşme kalksa bile yıkım tamiratı seneler alır.Dünyalık si yasete tüm değerler kurban ediliyor.Nefes aldırmaya da narkozlular alkış tutuyor.
Dün yada hak batıl mücadelesinde kim davası- na içten bağlı samimi ise o kazanır. Her kes görevini yapmalıdır.Vesselam....
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.