banner2


Neler oluyor böyle? Tamda her şey yolunda giderken, her şey ne kadar da hızlı gelişti öyle değil mi?

Bütün Ortadoğu'yu kan gölüne çevirdiler. Yaktılar, yıktılar, çocuk, kadın ve yaşlı demeden önüne geleni öldürüp yok ettiler. Ölen de öldüren de Allah-u Ekber diyordu. DAEŞ (İşid), El Kaide, PYD, PJK. PKK 60'a yıkın örgüt sözde Esad rejimine karşı savaşıyorlardı.

Peki, bu örgütleri kuran her türlü eğitim ve lojistik desteği veren kimlerdi? Binlerce kilometre öteden gelip Ortadoğu İslam Coğrafyasını kana bulayan Emperyalist bu ülkeler (ABD, Fransa, İngiltere, Almanya ve Rusya ) ne istiyorlardı amaçları neydi?

Görünürde terör örgütü gibiydiler ancak burada savaşan o ülkelerin üniformasız paralı askerleriydi. Ortak paydaları ise petrol" Bir damla petrol, bir damla kandan daha değerlidir " demişti Churchil. Evet mesele bu kadar basit. Bütün dertleri Petrol ve yeraltı kaynaklarına sahip olmak, sömürmekti.

Gelişen, büyüyen, yerli ve milli üretime önem verip üreten, bölgede ve dünyada sözü dinlenen, İslam Birliğine lider, Ümmete umut olan Türkiye, bütün bu kirli oyunları ve kurulan tezgâhları gördü ve üstüne düşeni yapmaya karar verdi.

İslam Birliği, İslam Ordusu, İslam Interpol ve İslam İstihbaratını kuruyor ve faaliyete geçiriyordu. Ekonomik güç birliği oluşturmak adına çok ciddi adımlar atılıyor ve anlaşmalar yapılıyordu. Bunu gören Siyonist Haçlı üst aklı Türkiye'yi içeriden çökertmek ve yıkmak için terör örgütlerini taşeron olarak kullanarak iç savaş denemesi yaptı.

Gözlerini kırpmadan ülkeyi yangın yerine çevirdiler. Yaktılar yıktılar, kardeşi kardeşe kırdırdılar. Irk, dil, din ve mezhep üzerinden ayrıştırma yaparak takım tutar gibi toplumu kamplara bölmeye çalıştılar." Böl parçala yut " taktiği kullandılar ne kadar terör örgütü varsa hepsini bir araya getirdiler ve bunlara yardımcı olan siyasi partiler, akademisyenler ve onların emrinde olan medya… Evet bütün bunlarla saldırdılar.

Bu planları da tutmamıştı. Müslüman Kürtlerin basireti vatanına ve milletine olan bağlılığı, TSK ve Polisin kucaklayan şefkatli yaklaşımı, Devlet Başkanı'nın dik duruşu ve Hükümetin kararlı tavrı sonucu bu kirli ittifak da tutmamıştı.

Eğer bugün kötülüğün değirmenine su taşıyanlar engellenmezse sonuçları çok daha ağır olur. Düşünün bin bir emekle yaptığınız bir kazan yemeği, küçük bir sinek yenilmez hale getirir. Onun içindir ki Devlete ve millete kast edene yardım ve yataklık yapan kim varsa top yekûn bir mücadele ile pirincin içindeki beyaz taşları ayıklamak ve bertaraf etmenin tam zamanıdır.

Türkiye, Büyük Britanya Krallığı ( İngiltere ) nin dünya üzerinde kurduğu hakimiyet, milli devlet aklının iyi kullanılması sayesinde kurulan bütün kumpaslardan kurtulacaktır. Yeni Türkiye çizmiş olduğu hak ve adalet yolundaki tarihi yolculuğuna devam edecektir inşallah…. Selam ve dua ile.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.