banner2

Malumunuz geçtiğimiz Pazar günü ülkemizde yerel seçimler yapıldı. Öncelikle vatanımıza, Milletimize ilimize, ilçelerimize ve beldelerimize hayırlı olsun. Seçilen belediye başkanlarımıza Rabbimden başarılar diliyorum. Halk sözünü söyledi kararını verdi kutsal emaneti teslim etti. Dileğimiz ayırım, kayırım yapmadan, yemeden, yedirmeden hak ve hakkaniyet dairesinde hizmet edip şehrimizi ilçeleriyle birlikte gelişmiş, kalkınmış, medeni şehirlerin arasına yükseltmeleridir. Seçim öncesi çok laflar edildi bazı kesimler algı operasyonları yapmak istedi iftiralar, karalamalar, dedikodular, havada uçuştu ben şahit olmadım ama belki kalpler bile kırılıp küslükler de olmuştur. Hatta öyle şeyler söylendi ki ekonomi iflas edecek halk perişan olacak kıtlık başlayacak ülke batacak gibi havada uçuşan yalanlar...

Unutulan bir şey vardı, o da bu seçimin yerel yani belediye başkanları seçimi olduğuydu. Belediye başkanı değişse ne olacak ki hükümet ve kabine yerinde duruyor ülke ekonomisi onların elinde olduğunu belki bilerek belki de bilmeyerek söyleniyordu. Ve ekliyorlardı efendim iktidar partisi oy kaybı yaşarsa muhalefet erken genel seçim için iktidarı sıkıştıracak ve erken seçim neticesinde mevcut iktidar partisi seçimi kaybedecek ve halk söz konusu partiden kurtulacaktı…

Ama olmadı halkın çoğunluğu yine sağduyulu davranarak ülkesine ve liderine sahip çıktı ve oynanan oyunları görüp bu hayalci kesimin balonunu patlatarak ülkenin beka sorunu yaşamasına izin vermedi, bundan sonra da vermeyecek. Kim ne derse, kim ne yaparsa yapsın bu milletin ve ülkenin kaderini değiştiremeyecekler. Çünkü kanla yoğrulmuş bu topraklar sahipsiz değildir. Manevi olarak da sahipleri vardır. Tıpkı kurtuluş savaşında ve Çanakkale de olduğu gibi… Ülkemiz gezi zekâlılara bırakılacak kadar değersiz değildir. Tam aksine Allah’ın izniyle ezanlar susmayacak şanlı bayrağımız inmeyecek ve ilelebet devam edecektir.

Kimse boşuna heveslenmesin… Bizler bazı kimselere, halklara benzemeyiz Din, Vatan, Bayrak söz konusu olduğunda gerisi teferruattır diyerek bırakıp kaçmayız. Kanımızın son damlasına kadar mücadele ederiz. Kalırsak gazi ölürsek şehit düsturuyla hareket eder vatansız asla yaşayamayız… Bu arada fırsatçı stokçular da boş durmadılar fırsat bu fırsat deyip kese ve kasalarını doldurmaya çalıştılar lakin yüce Allah bunun hesabını onlardan soracaktır. Bu seçimde menfi durumların dışında ilimizde sağduyu hâkim oldu. Fanatizm, duygusal tepkiler ve tercihler yapılmayarak memleket yararına davranılarak, iç ve dış düşmanları sevindirip kardeşliğe zarar verilmedi Allah’a şükürler olsun… Selamla kalın selamette kalın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.