banner2

Tüm yaratıklar Allah'ın yaratıklarıdır. Bu yaratıklar arasında Insan yaratılanların en şereflisidir. Insan kulluğu sayesinde melek lerden üstün olabileceği gibi, Şeytanlaşmış kalbi ilede Hayvanlardan daha aşağı bir derekeye düşebilir.
Insanın yükselmesi Takva iledir. Onun için "ALLAH'TAN KORK MAYANDAN KORK DEMİŞLERDİR."Allah' tan korkmayan bir kul çok zararlı bir mahluktur her an hem kendisine hemde toplu ma zarar vermesi kaçınılmazdır.

Dünyada insanlık bir buhran geçiriyor. Normal Hayata dönmek için dualar ediliyor. Telkinler yapılıyor. Tedbirler alınıyor. Yapılmalıdır da ancak en  büyük normale dönme vasfı Müslümanların mazeretsiz Allah'a tam dönmeleridir.
Isyan bayrağından vazgeçmeleridir. Hem Müslümanım de,hem ibade timi yapıyorum de... Dünyanın en acımasız sömürü aracı, Allah'a karşı savaş ilanı Faiz sende olsun. Hem de devlet teşviki ile, dahası Dünyanın en çirkin fiili, büyük günahlardan Zina serbest bırakılsın. Sende sükût et alkışlamaya devam et. Icra makamında olanlarda seni dindarlıkla narkozlasın.

Sözleşmelerle aile yuvan yıkılsın evlilik olmasın, boşanmalar zirve yapsın sende bir bildikleri var de.. Daha..Tuna nehri gibi alkol içilsin,sahtesinden insanlar ölsün yuvalar yıkılsın dağılsın ibdetinle sende sükût et. Bana ne de..En büyük katliamlar soygunlar,işgaller,Yalanlar,iftiralar,talanlar sende olsun(İslam ülkelerinin çoğunda) sende zikir çekiyorum de,seyirci kal.Daha.. Çokları..Gâvur gavurluğunu yaparak, Filistin, Keşmir, Maymar, Irak, libya, mısır, Suriye,  müslümanları öz yurdunda parya köle olsun hayat hakkından mahrum bırakılsın sende ben Cami yaptım yapıyorum de, Mescidi Aksa esarette,Hedef,plân gözler Mekke Medinede,Sen hala benim partim benim liderim,benim şeyhim,benim meşre bim demeye devam et yat yat uyu cihat silahını kuşanma,korona tedbirlerine uy maddi hastalıktan belki kurtulabilirsin an cak bu saydıklarım manevi hastalıklar seni içten kemiriyor hiç umurunda değil Irkçılığın alası sende olsun.

Türkçülük, Kürtçülük, Arapçılık hepsi aynıdır fark etmez, Ümmet şuurundan yosun ol, Günnah üretme düzen fabrikalarına suyu sen taşı, sonra Allahım beni kurtar, bu belayı def et de.. Kurtuluş nedir? basit, kurana, Sünnete, Fıkha dönmektir.

Hani bir hadiste Allah Resulü S.A.V. "Bir kötülük görürseniz elinizle,Onu yapamıyorsanız dilinizle, onuda. yapamıyorsanız kalbinizle buğz edin. bu ise İmanın en zayıf derecesidir." Buyurur. El ile kötülüğe engel olmak devlet elidır. Dil ile kötülüğe engel olmak âlimlerdir.

Alimler Peygamberin dava varisleridir. Allah'ın Rasulünün emirlerini ketmeden, beşeri siyasetin finansörü olan  Alimler, Haksızlık karşısında susan Hocacıklar dilsiz şeytan olmakla beraber merkep yüklü kitap hamalıdır diyebiliriz.Dini dert edinen gerçek âlimler müstesna. kötülüğü def etmek kalp ile buğz etmek ise Avamın görevidir. Unutmayın ki,İndirilmiş din ile amel etmek tüm dertlerin devasıdır. uyduruk dinle amel ise,Dünyada zillet, ahirette ise nedamettir. Benim değişimim bunlardır. Onun için Koronadan normale dönmek nasıl arzumuz ise, Ümmet olarak Allah'a dönmek en akıllı yoldur.Akibet muttakilerindir.
Vesselam....

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.