banner2

 
26 Yıldır urfadayım.hiç kar görmedim ilk olarak Ş.Urfaya Kar yağdığını gördüm. Kar rahmettir berekettir.Tüm yaratıklar için Isı tıcı bir yorgandır. Bu ilahi iltifata ne kadar şükür etsek azdır. Her şeyin hazinesi Rabbül Aleminin yanında, her şeyin anahta rı onun elinde, O, Ol dediği zaman her şey olur. Yeterki biz kullar sabırlı olalım.
Hani kuraklık olacak, Su bitecek, kıtlık olacak de niyordu ya, kuvvet kudret sahibi Rahman sıfatı ile insanlara Rahmet veren Rabbimi ze hamd olsun. Iyi ki,Mahluklar rızkı insanın elinde değil, baksanıza şeytani taktik lerle insan nüfusunu azaltmaya çalışıyorlar. Bu şeytani tağuti taktikler yeni değil,her zaman var, var olmaya da devam edecektir Hava bulanık olursa, Kurtta her zaman uyanıktır. Batıl ve atılda olsa Dünyada kim çalı sırsa Allah ona verir. Küfür ehli Müslümanı imha etmek için var gücü ile çalışıyor.
Hiç bir İslam beldesinde huzur yok. Fakirlik, göz yaşi, adaletsizlik, Zulüm, soygun, atalet, cehalet, Irk üstünlüğü, yalan, talan, kayırma, işsizlik, yokluk, yolsuzluk gibi fiiller sanki İslam belde halklarının kaderidir.
Yokmu bu karanlık gecenin sabahı, olacakta biz görmeyiz. Ümmet olarak bizler nankör olduk. Dini düzenimize uydurduk Zalimlerden olduk. Allahın ipinden koptuk. Kurdu kuzulara çoban tayin ettik. Helal harama ve kul hakkına riayet etmedik.
Batı batılı kurtarıcı zan ettik. Dünyevi emanetlere hi yanet ettik.Yönetilenleri hep kandırdık. liderlerimizi tapınak hâline getirdik. Mazlum ların bedduasını aldık. Camilerden Cemaatten olduk, hastalıklara, tabii afetlere mübtela olduk narkozluğumuz devam etti yine uyanmadık.
Doğru yolun sapık kollarına ram olduk revan olduk. Şefkat tokatlarına maruz kaldık yine yanlış yola doğru dedik. kısacası amelimize göre muamele gördük en büyük gündemimiz "Sözde Cumhurbaşkanı"yanlışlığının emir erleri olduk. Ümmet dertlerine deva değil,dert olduk.

Hava bulanık olunca, kurt dumanlı havayı sever, fırsat kollar,ne koyun nede kuzu kaldı her şeyimizi kurt ve kartlara kaptırdık.Şimdi ac kaba dayı gibi bağırıyoruz.Enflasyon yükselmiş, maaşlara az zam verilmiş,Yokluk yolsuz-  luk var,zamlarla inliyoruz,elektrik, Su, Doğal gaz,Telefon, İnternet faturaları çok yüksek  haksız vergileri ödeyemiyoruz.
Kadına şiddet devam ediyor. boşanmalar çoğalmış, evlilikler azalmış,her şey zamlanmış,tahıl ülkesiyiz dışardan tahıl ithal ediyoruz. zam da Yumurta tavuğu geçmiş, Aşı olalım olmayalım. Kısıtlamalardan ğına getirdik daha neler.. bunlar şikayetlerimiz Kim düzeltecek, uzaydan eleman mı getirelim erken seçim olursa düzelirmi?
Asla...Çare Yer yüzüne adil düzen gerek. Başka çaresi yok bu işin. Isteki Allah versin.Yoksa yanlı şı alkışlamaya devam. Inim inim inle. Şiddetle,hiddetle, itlafla, yasaklarla,sindirmeyle yalanla, boş vaatlarla, günü kurtarmayla bir yere varamayız.
Katil baş terörist (Yönetim olarak) Amerikada başkan değişmiş bana ne? bel bağlayanlar muhip olanlar utansın. idarecilerin yanlışlarını düzeltecek, yol gös terecek gerçek Âlimlerdir.
Alimlerde suskun. Alimlerin çoğu kemik siyasetinin fanatiği olmuş. Dinin mücadelesini değil,beşeri siyasetin kahramanı,mucadelecisi olmuş bu hal ve davranış İndirilmiş din için en büyük yıkımdır. Alimin susması cahilin yan lışında katmerli yağdanlıktır.
Saldım çayıra mevlam kayıra anlayışı ruhbanlık anlayışıdır.Yöneten yönetilen bulanık havada yaşamayı ilke edinirse kurtlar ve kartlarda bu bulanık havayı çok sever.
Malı götüren götürene...Vesselam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.