banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Zehra öldü mü, öldürüldü mü?
Kaza basında şöyle geçmişti.” Şanlıurfa'da, bir enerji santraline yemek götüren ve stabilize yolda aşırı hız yapınca sulama kanalına uçan hafif ticari araçta bulunan 2 kişi yaşamını yitirdi. Kaza, öğle saatlerinde merkeze bağlı Nokta Köyü yakınlarında meydana geldi. Kent merkezinde bir yemek fabrikasında çalışan 23 yaşındaki Mehmet Emek, 17 yaşındaki Zehra Başıbeyaz ile Nokta Köyü yakınlarındaki elektrik üretim şantiyesine yemek götürmek üzere yola çıktı. Mehmet Emek yönetimindeki 63 DF 531 plakalı hafif ticari araç; stabilize yolda ilerlerken aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı. Sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği araç, daha sonra yol kenarında bulunan Devlet Su İşleri'ne ait sulama kanalına uçtu.”

Kazada vefat eden Zehra Başıbeyaz’ın yakınları olayla ilgili ilginç iddialar dile getirdiler.



Görüştüğümüz Kızın amcası öğretmen Mehmet Başıbeyaz ise şöyle konuştu: “Stajyer kız öğrencilerini hangi hakla hangi yetkiyle il sınırları dışına ve velilerinden okullarından habersizce ve stajyerliğiniz kalmaz diyerek baskıyla gönderiliyor. Biz öğretmen olarak bir öğrenciyi kırtasiyeye kalem için gönderemiyoruz. Nerde yetki onay aldınız?” diye sitemde bulundu.



Başıbeyaz; “Belki hayatının ilkbaharındaki gelinlik yerine kefeni giyen başka Zehralarda böyle sorumsuzca can vermesin” dedi.



Kazadan sonra aileye haber verilirken 3 saat gecikmeyle ve gizli bir telefon numarası ile verilmesinden de kuşkulanan Zehra’nın ailesi, yetkililerden –devletten, milli eğitim camiasından, savcılıktan-  adil bir soruşturma sonucu beklediklerini söylediler.

Bu işin peşini bırakmayacaklarını belirten aile hukuk kuraları içinde gerçek sorumluların ortaya çıkarılmasını beklediklerini söylediler.



Şanlıurfa Kız Meslek Lisesi gıda bölümü 4.sınıf yani lise son sınıf öğrencisi olan Zehra Başıbeyaz Berceste isimli bir firmada staj yapıyordu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.