banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Zabıtalara uçan balonla tuzak kurdular: 2 yaralı
 

Haftasonu Eyüp Fahri Korutürk Caddesi’nde meydana gelen saldırıda iki zabıta memuru çeşitli yerlerinden yanarak tedavi altına alındı.

Eyüp Belediyesi Zabıta Müdürlüğü,  Temmuz ayında Eyüp Sultan Camii Meydanı ile çevresinde uçan balon imalathanelerini denetlemiş kaçak işletmelere ve satış yapanlara ceza kesmişti. Eyüp Belediyesi Zabıta birimleri yaptıkları bu denetimlerde mahalle aralarındaki gecekonduların imalathaneye çevrildiğini ve uçan balonlarda helyum gazı yerine karpit gazı kullanıldığını tespit etmiş ve ceza kesmişti.

Geçtiğimiz haftasonu Fahri Korutürk Caddesi’nde denetimlerini tekrarlayan Eyüp Belediyesi Zabıta ekipleri, kaçak satış yapan satıcıların ürünlerine el koydu.  Bir seyyar satıcı, elindeki balonları alınmaya çalışılırken çakmakla ateşe verdi ve zabıta ekiplerine fırlattı… Eyüp Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görevli Barış Keskin ve İlknur Şahin yaralandı.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, kaçak satış yapan ve çocukların sağlığını tehlikeye atan ürünler üreten bu satıcıların  artık saldırılarda bulunarak herkesin cangüvenliğini tehdit ettiğini belirterek , “En son yaşadığımız üzücü olay inşallah son olur… Eyüp İlçesi Emniyet Müdürlüğü ekipleri saldırganın yakalanması için gerekli çalışmaları yapıyor. Zabıta arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyoruz. Zabıta ekiplerimiz, denetimlerini artırarak sürdürecek ve vatandaşlarımızın sağlığı, cangüvenliğini tehdit eden imalathanelere, satıcılara hiçbir zaman göz açtırmayacak” dedi.

ROTAHABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.