banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Yöntem Koleji Geleneksel Aşure Etkinliklerine Yoğun İlgi

Şanlıurfa'da gazeteciler, bürokratlar, akademisyenler ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerinin de yoğun ilgi gösterdiği Yöntem Koleji aşure etkinliğine okul öğrenciler ve veliler de katıldı.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Yöndem Koleji Kurumsal iletişim koordinatörü Mehmet Emin Kuş şunları belirtti:

Yöntem Kolejinde düzenlediğimiz Aşure etkinliğimize, katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bir önceki dönem başkanı Nihat Çiftçi, Harran Üniversitesi İlahiyat fakültesi dekanı Prof. Dr. Celil Abuzer, Harran Üniversitesi İlahiyat fakültesi Dekan yardımcısı Doç. Dr. Cüneyt Gökçe, Harran Üniversitesi Sağlık Bilimleri fakültesi dekanı ve Ortopedi ve travmatoloji ana bilim dalı başkanı Prof. Dr. Mehmet Akif Altay, Şanlıurfa İŞKUR müdürü Kaya İlhan Çetinkaya, Muhtarlar Federasyonu başkanı Mehmet Kestop, HUDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan,İş adamı ve Tumsiad eski başkanı Sadık Sade, CHP Haliliye eski ilçe başkanı Avukat İbrahim Halil Alagöz, Yeniden Refah Partisi genel merkez koordinatörü İbrahim Halil Koçbaba, Ruha TV yönetim kurulu başkanı Ahin Güneş, Lisans Koleji yönetim kurulu başkanı Dilek Çiftçi,  Gazeteciler Cemiyeti başkanı Celal Çiftçi, Uygar Koleji yönetim kurulu başkanı Ömer Ağ, Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürü İsmail Kaya, TFB Şanlıurfa Şube müdürü Hüseyin Barış, Mil-Sen Büro-Sen Şanlıurfa Şube başkanı Abdülhamit Pehlivan, Nissan Şanlıurfa bayi yönetim kurulu başkanı Abdullah Erik, Ekonomi uzmanı yazar Mustafa Pakır, Yardım eli Şanlıurfa temsilcisi Mustafa Tosun, değerli okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize, kıymetli gazeteci meslektaşlarıma, velilerimize ve adını  sayamadığım tüm saygıdeğer dostlarımızın hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.