banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Yol Yapımını Tamamlayan Başkan Kuş'a Teşekkür Ettiler

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Başkan Mehmet Kuş’un talimatlarıyla ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan yol yapım çalışmalarını devam eden ekipler, kırsalda 3 şantiye ile stabilize, merkezde ise 4 farklı ekipler kilitli parke taşı döşeme, bakım ve onarım ile ilçeye yeni yollar kazandırıyor. Alt yapısı tamamlanan alanlarda belirlenen program dahilinde çalışma yürüten ekipler, Osmanlı mahallesinde 6 bin metre kare kilitli beton parke taşı döşeme işlemini sürdürüyor. Vatandaşların yaz aylarında tozdan, kış aylarında da çamurdan dolayı yaşadığı mağduriyetin önüne geçen ekipler, takdir toplarken, çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri de Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

Çamurlu yollardan kurtuldukları için Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür eden vatandaşlar,” Allah Başkanımız Mehmet Kuş’tan razı olsun. Çocuklarımız bu yollarda gidip gelemiyordu.  Çamurdan dolayı mağduriyet yaşıyorduk. Sağ olsun Eyyübiye Belediyesi yollarımızı bir bir yapıyor. Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Başkanımızdan razıyız ve kendilerine teşekkür ederiz.” Dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.