banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

YÖK Başta Olmak Üzere Birçok Birime Yeni Atamalar Yapıldı


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmî Gazete'nin bugünkü sayısında yayınlanan atama kararnamesi ile ayrıca Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Murat DEMİRÖREN ve Araştırma ve Eğitim Genel Müdür Yardımcısı Yusuf ŞAHİN görevlerinden alındı.

İŞTE ATAMA KARARLARI:
Cumhurbaşkanlığından: 
Yükseköğretim Kurulu Üyeliğine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 6 nci maddesinin b/1 bendi ve 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Hasan Nuri YAŞAR yeniden seçilmiştir. 

Karar: 2020/94 Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürü Atilla KAYA, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı; 
- Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Murat DEMİRÖREN, 
- Araştırma ve Eğitim Genel Müdür Yardımcısı Yusuf ŞAHİN, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 4 üncü maddeleri gereğince görevden alınmıştır. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı; 
- Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürü Fuat DURSUN,
- Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal DOKUZ,
- Hakkari İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal ULUSOY, 
- Kütahya İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni YELDEMEZ, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır. 

Millî Eğitim Bakanlığında açık bulunan Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz METE atanmıştır. 

Tarım ve Orman Bakanlığı XI. Bölge Müdürü Mehmet Sıddık KILINÇER, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır. 

Ticaret Bakanlığında açık bulunan Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince İhracat Genel Müdürü Veysel PARLAK atanmıştır. 

Ticaret Bakanlığında açık bulunan İhracat Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Özgür Volkan AĞAR atanmıştır. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.