banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Yıkıma mahkeme engeli
tüm hazırlıklarını tamamlayan Şanlıurfa Belediyesi yıkım ekipleri son anda kendilerine sunulan “Yürütmeyi Durdurma Kararı” ile yıkımdan döndüler.

 

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Başkan Yardımcıları M.Emin İzol, Ahmet Al, belediye birim amirleri, birim sorumluları, emniyet güçleri ve zabıta ekipleri ile birlikte sabah saatlerinde kentin Bamya Suyu Mahallesine giden yıkım ekipleri, yıkmaya hazırlandığı kaçak kat için yürütmeyi durdurma kararını görünce şaşkına döndü.

 

Yıkım nedeniyle bölgede geniş güvenlik önlemleri alan çevik kuvvet ekipleri gerekli tedbiri alırken Belediye Başkanı Fakıbaba ve ekibi yıkımın yapılacağı yere yaya olarak gitti. Burada inşaat sahibi Abdurrahman Akbaş ile bir süre görüşen yıkım ekibi, İdare Mahkemesinden alınan “Yürütmeyi Durdurma Kararı”nı görünce yıkımı gerçekleştirmeden bölgeden ayrılmak zorunda kaldılar.

GAPHA 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.