banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Yeşilay Uyardı: Hayat Bize Lazım

Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem ÇELİK, Coronavirüs ile mücadelede  normalleşme sürecine geçtiğimizi,  bu zaman diliminde özellikle halkımızın çoğunluğu kuralları ihlal ettiği ve yapılan ihlallerinde hepimizin hayatını tehlikeye sürüklediğinin görüldüğünü söyledi.

ÇELİK halkımızın büyük bir kısmının maske kullanımına dikkat etmediği, sosyal mesafe kuralına uymadığı, sigara ve nargile kullandığını; oysa  bu kuralları delmemenin hepmiz için çok önemli olduğunu ifade etti. Bu nedenlerle ihlal edenleri   uyarmaktan çekinmeyelim, onları kurallara uyması konusunda uygun bir dille uyaralım, dedi.

Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem ÇELİK, bu süreçte düzenli beslenmeye, yeterli uykuya, günlük spora, maske kullanımına, kşisel hijyene  çok çok dikkat etmemiz gerekiyor, dedi.  ÇELİK sigara, alkol, nargile  gibi tüketimlerin coronavirüs de 14 kat daha risk yarattığını o nedenle  asla hayatımızda yer  almaması  gerektiğini ve kullananları da uyarıp terketmesine, yardımcı olmanın Urfamız için geleceğimiz için önem arz ettiğini belirtti. Pasif içicilerinde aynı riski taşığını belirten ÇELİK, ailemizde ve çevremizdekilerinde bu zararlı alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamalıyız, dedi. Gelin 2.dalgayı engelleyelim. Yeşilay olarak biz Corona virüsün yayıldığı ilk günden bu yana Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr Mücahit Öztürk ve Yeşilay Genel merkezi ve tüm şubelerimiz, sigaranın zararları, hijyen, dengeli beslenme,  sosyal mesafe konusunda bilinçlendirme  çalışmaları yaptık.  Yeşilay Şanlıurfa Şubesi olarak aynı uyarıları tekrarlıyoruz, dedi. Bu hayat bizim hayatımız sağlıklı, huzurlu, mutlu ve uzun  yaşamak istiyorsak kuralları ihlal etmeyelim ve kendimiz için KURALLARA UYALIM 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.