banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası ilçe

Yeşil yaşıyor ve itirafçı olmak istiyor!

Yeşil yaşıyor ve itirafçı olmak istiyor!

JİTEM'in PKK'nın ve bunların Ergenekon'la olan bağlantılarının masaya yatırıldığı programda Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım ile ilgili iddia damga vurdu.

Beyaz TV'de Latif Şimşek ve Nagehan Alçı'nın birlikte sunduğu programa 90'larda bölgede JİTEM haber elemanı olarak çalışan Bedran Akdağ ve Emekli Astsubay Hüseyin Oğuz  konuk oldu.

Emekli Astsubay Hüseyin Oğuz 'Yeşil'in yaşadığı' iddiasını yeniden dile getirdi. Ve 2009 senesinde Ergenekon soruşturması başladığı sırada kendisini Yeşil'in aradığını şöyle aktardı 'Ergenekon ve gizli sanıklarla görüştüğünü ve bunun ileriki süreçte çok faydalı olacağını söyledi. Tabi ben o saatte beni neden biri arasın. Ama kesin Yeşil'di. Sesinden tanıdım. Yeşil sıkıştı. Eski beraber olduğu insanlar tümüyle emekli oldu. Kaçacak, göçecek yeri kalmadı.'

Bu telefon konuşmasının ardından kendisini arayanın Yeşil olduğunu teyit ettiğini belirten Oğuz, Yeşil'in oğlunun da kendisini arayıp babasının itirafçı olmak istediğini yaptıklarından dolayı pişman olduğunu söylediğini belirtti.

Nagehan Alçı bunun üzerine Yeşil'in Ergenekon itirafçısı olmasıyla Türkiye'deki karanlık noktaların aydınlanacağı yorumunda bulunarak Oğuz'a 'Yeşil'in itirafçı olmasıyla kimler çok korkar?' diye sordu.

Rota haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.