banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Michel Mboula 1899 Hoffenheim Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI

Akçakale Devlet hastanesini bakın ne yaptılar

Şanlıurfa Valiliği ve Dilruba Evleri Yardımlaşma Derneği arasında imzalanan protokolle hayata geçirilen çalışmayla Suriye’den Şanlıurfa’ya gelen misafirler oluşturulan konukevinden faydalanacak. Yetim, dul ve yatağa bağlı ve çadırda kalamayacak derecede hasta olan Suriyelilere hizmet verecek konukevi için tahsis edilen eski hastane binasında Şanlıurfa Valiliği, Akçakale Kaymakamlığı ve Dilruba Evleri Yardımlaşma Derneği imkânlarıyla tadilat gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ün makamında imzalanan protokolle hayata geçirilen konukevinde şu anda çoğu çocuk 300 Suriyeli kalıyor. Konukevinde ayrıca misafirlere sağlık hizmetlerinin yanı sıra, psikolojik destek ve eğitim hizmetleri de verilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük: “Şanlıurfa’ya gelen Suriyeli misafirlerimize ilk günden bu yana halkımızla birlikte her türlü desteği veriyoruz. Dilruba Evleri gibi iyi niyetli sivil toplum kuruluşlarımızın da çalışmalarında yanlarında olacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.