banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Yemyeşil Urfa, Yeşil Koridor Projesini ile hayat bulacak

Şanlıurfa’da başlatılan projeler ile 7’den 70’e her kesimin takdirini toplayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa’da bir ilk olan ‘Yeşil Koridor Projesini’ hayata geçiriyor.

Şanlıurfa’yı hak ettiği yere taşımak için Yenilikçi projeler başlatarak kaynak noktasında hibeler ve destekler alan Büyükşehir Belediyesi, İlk Toplanma Merkezi olarak bilinen eski hal pazarı kavşağında yapımı tamamlanan TOKİ'ye ait iş merkezi bahçesinde uygulanacak olan kentin en uzun 'Yeşil Koridor Projesi' hayata geçirilecek.

Şanlıurfa’da bir ilk olan Yeşil Koridor Projesi’ pilot bölge olarak Novada Park, 11 Nisan Kurtuluş Camisi ve Şanlıurfa Valiliği arasında geçiş koridoru olan 250 metrelik alanda uygulanacak.

İçerisinde bitki tagları, ağaçlar, çeşmeler, oturma bankları, kendinden ışıklı zemin kaplamaları ve çim derzli yol yer alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.