banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

URFA'DA SİNEKSİZ BİR YAZ İÇİN ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

 

Temizlik İşleri Müdürlüğü İlaçlama Birimi, vektörlerle mücadelenin en önemli safhası olan larva döneminde, çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Larva ve uçkun mücadelesinde ekipler, 32 merkez ve 137 kırsal mahalledeki çalışmalarına planlı şekilde devam ediyor.

Ekipler; larva döneminde sürdürdüğü çalışmayla vektörlerin üreme alanlarını kontrol altına alıyor. 2016 yılı bahar ve yaz döneminde vektörlerin yol açacağı hastalıkların önüne geçilmesi ve vatandaşların rahat yaşam koşulları içerisinde zaman geçirebilmelerini hedefleyen Haliliye Belediyesi; ilçe genelindeki rögarlar, çöp konteynerleri, dere kenarları, apartman bahçeleri, apartman bodrumları ve süs havuzlarında ilaçlama yapıyor. Çalışmalar ilaçlama yapılacak ortamın uygunluğuna göre sıcak sisleme veya sırt atomizeri ile gerçekleştiriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.