banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit

Yangın genç kızın çeyizi kül etti

Batman merkezde bulunan Remziye Erdem’e ait tek katlı evde yangın çıktı. Yangın sonucu evin genç kızına ait tüm çeyizleri yanarak kullanılamaz hale geldi.

İluh Mahallesi 609. Sokakta bulunan Remziye Erdem’e ait evde meydana gelen yangın sonucunda,  ölen veya yaralanan olmazken, evin genç kızına ait çeyiz ise kullanılamaz hale geldi. Beş çocuklu Remziye Hanım, eşinin Suriyeli bir kadınla evlenip kendilerini bırakıp gittiğini, kızının çeyizinin yanmasına çok üzüldüğünü, maddi durumlarının ise yetersiz olduğunu söyledi.

Yangın anını anlatan Remziye Erdem, “Evde çocuklarımla yemek yiyorduk. Karşı odadan dumanların yükseldiğini gördüm. Küçük çocuğum yangının çıktığını bize haber verdi. Yangını fark edince hemen komşulara haber verdik.  Komşular yetişene kadar kızıma hazırladığım çeyizlerin hepsi, televizyonumuz ve odada bulunan eşyalarımız yandı. Komşuların ve itfaiyenin müdahalesiyle yangın büyümenden söndürüldü. Yetkili ve yardım severlerden uzatılacak yardım elini bekliyoruz.” dedi. (M. Sait Çelik – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.