banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Viranşehir’de uyuşturucu operasyonu

Viranşehir Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliğinceidaremiz Yenişehir Mahallesinde icra edilen Projeli Çalışma kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda 25 adet sentetik uyuşturucu Extacy Hap, 43,7 gram Esrar Maddesi ele geçirilmiş, gözaltına alınan Şüpheli S. R.Ö.(25)ve F. U.(28) sevk edildiği Adli Makamlarca tutuklanarak, Şanlıurfa E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü’ne teslim edilmiştir.

Bu doğrultuda Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ilçemizde kurulduğu 27/08/2013 tarihten bu güne kadar,  Torbacı şahıslara yönelik yapmış olduğu operasyonlarda 17 şüpheliyi  gözaltına almış, bu şahıslardan 15’i sevk edildiği Adli Makamlarca tutuklanmıştır” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.