banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Vali İzzettin Küçük Viranşehir Esnafını Ziyaret Etti

Viranşehir’e gelişinde ilk olarak kaymakamlığı ziyaret eden Vali İzzettin Küçük; Kaymakam Huzeyfe Citer’le makamında görüştü. İlçenin durumu hakkında Kaymakam Citer’den bilgi alan Vali İzzettin Küçük daha sonra Viranşehir esnafını ziyaret etti.

Esnaf gezisinin ardından yeni açılan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası İlçe Temsilciliğini ziyaret eden Vali İzzettin Küçük; temsilcilik görevini üstlenen Mehmet Ekinci’ye hayırlı olsun dileklerini iletti. Viranşehir’in gelişen sanayisi ve ticaret hayatına ilçe temsilciliğinin önemli katkılar sunacağını kaydeden Vali İzzettin Küçük; Valilik olarak her türlü desteği de kendilerine vereceklerini belirtti.

Ziyaretlerinin tamamladıktan sonra basın mensuplarına bir açıklama yapan Vali İzzettin Küçük: “Viranşehir büyük güzelliklere gebe. Bu sene Allah nasip ederse sulama kanalları çok hızlı bir şekilde başlayacak ve netice alacağız. Buradaki kuyu sulama bu sene ve gelecek sene peyderpey azalacak. Bu sene yaklaşık 350 milyonluk bir iş yapılacak. Devletin okul, sağlık ocağı yapımı çalışmaları aynı hızda devam edecektir. Viranşehir’i huzur bakımından çok güzel gördüm. Viranşehirlilere teşekkür ediyorum. Bu huzur ve güven ortamını başta kendileri tesis etmişlerdir. Viranşehir hızla çok daha güzel günlere doğru gidiyor” dedi.

Gazetecilerin Viranşehir’in trafik sorununa ilişkin sorularını da cevaplayan Vali İzzettin Küçük; Viranşehir’de Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirmeyi düşündüğü tek yönlü trafik uygulaması konusunda uygulamanın bir an önce hayata geçirilmesi için Viranşehirlilerin sözcüsü olarak çalışacağını belirtti.

Açıklamasının ardından Viranşehir’den ayrılan Vali İzzettin Küçük; Eyüp Nebi’ye de uğrayarak devam eden restorasyon çalışmalarını inceledi. Çalışmaların büyük bölümünün tamamlandığı Eyüp Nebi ziyaretinin ardından Vali İzzettin Küçük Şanlıurfa’ya döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.