banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP Urfa Balıklıgöl PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı

Viranşehir'de öldürülen 4 Terörist bakın kim çıktılar

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde bomba taşıdıkları belirtilen 2 motosikletteki 4 kişinin fark edildikten sonra kaçmaları üzerine yaşanan çatışmada öldürüldükleri belirtildi.

Viranşehir’de çatışma ölen 4 terörist  YPG'li çıktı
Viranşehir ilçe merkezine 7 kilometre uzaklıkta olan Anıtköy ile Başköy arasında bomba taşıdıkları belirtilen 2 motosikletin fark edilmesi üzerine yaşanan çatışmada YPG'li olduğu belirtilen 4 kişi öldü.

Edinilen bilgilere göre, bir motosikletteki 2 kişinin başka bir motosikletteki 2 kişiye bomba teslim ettiği esnada fark edildikleri ve kaçmaya çalıştıkları esnada polisle yaşanan çatışmada öldürüldükleri belirtildi.

Motosikletlerde 20 kilo patlayıcı ele geçirildiği belirtilirken, yaşanan çatışmada Suriyeli oldukları iddia edilen 4 kişi öldü. (Sabri Acet - İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.