banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Pirhalil Sanlıurfa Rogers Kassım Mato

Viranşehir'de bir ev küle döndü

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale gelirken evde kimsenin bulunmaması olası bir can kaybını önledi.
Çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale geldi

Viranşehir'in Kışla Mahallesi'nde çıkan yangında ev kullanılamaz hale gelirken evde kimsenin bulunmaması olası bir can kaybını önledi.

Edinilen bilgilere göre, Yangın bugün saat 11.00 sıralarında Kışla Mahallesi'nin Antin Caddesi üzerinde bulunan bir binanın 3'ncü katında çıktı. Songül Vurgun’a ait evde kimsenin olmadığı bir sırada evin zahirelik bölümünde başlayan yangını fark eden komşuları durumu itfaiyeye haber verdi.

Yangın İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu tamamıyla kontrol altına alınırken, yangın esnasında evde kimsenin olmaması olası bir can kaybını önledi. Yangın sonrası ev kullanılmaz hale gelirken, yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceği belirtildi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. (Sabri Acet-İLKHA)  



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.