banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Viranşehir turşu skandalı iddiaları yalanlandı

Önceki gün bazı basın yayın organlarına bir skandal yansıdı.

Görüntülerde bir kişinin turşu fabrikasında turşu bidonlarının içine girdiği ve görüntülerdeki fabrikanın Viranşehir ilçesinde yer aldığı ifade edilmişti.

Viranşehir Kaymakamlığı, bazı basın yayın organlarında turşu imalatında olumsuz görüntülerin yer aldığı fabrikanın Viranşehir'de olmadığını bildirdi.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ulusal bir haber sitesinde 'Viranşehir ilçesinde gıda skandalı' şeklinde servis edilen haber gerçekleri yansıtmamaktadır. Viranşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde turşu fabrikası bulunmamaktadır. Viranşehir Organize Sanayi Bölgemiz dışında da turşu imalatı yapan faal bir kuruluş yoktur. Bahse konu haberin görsellerinde lahana turşusu kurulduğu görülmektedir. İlçemizde lahana bitkisinin yetiştiriciliği yapılmamaktadır."(RHA AJANS)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.