banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Viranşehirli Öğrencilerden örnek kampanya


Kampanyada "Herkesin ekmeği olsun" ve "Günde 4 ekmek ayda 120 ekmek toplam 60 TL destek" çağrılarında bulunuldu.

İki öğretmen ve öğrencilerden oluşan kurul, ilçenin değişik noktalarına ekmek israfı ile ilgili afiş astı daha sonra broşür dağıtarak halkı kampanyaya katılmaya davet etti.

Bu tür kampanyaların sadece okulla sınırlı kalmaması gerektiğini ifade eden Türk, ekmek israfı ile ilgili ilçe genelinde farklı çalışmalar yapılmasını önerdi.

Kamu kurum ve kuruluşlardan, STK'lardan ve toplumun her kesiminden destek beklediklerini söyleyen Türk “Kampanya ile elde edilen kazanımlar korunarak bilinçlendirilmiş öğrencilerimiz, israfın daha da azaltılmasını sağlayacak. Kampanyaya verilecek destek, sahip olduğumuz kaynakların korunması adına her tür israfı önleyecek. Bilinçli tüketim alışkanlığı kazandırmak adına çocuklarımız ve gençlerimiz kampanyanın öncelikli hedef kitlesidir. Çünkü çocuklarımız geleceğimizdir. Onları bu konularda duyarlı yetiştirmek hepimizin görevidir." dedi.

Türkiye genelinde günlük 6 milyon ekmeğin çöpe atıldığını ifade eden Türk, son olarak kampanyada emeği geçenlere teşekkür. (Sabri Acet-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.