banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Viranşehir Kaymakamlığında Koronavirüs Tespit Edildi

Viranşehir'de yayına yapan Bizim Gazete'nin Edindiği bilgilere göre Viranşehir Hükümet konağında görev yapan bir memurda Covid-19 vakası pozitif olarak görüldü.

         Belirtiler üzerine yapılan testleri pozitif çıkan çalışanlar tedaviye alındı. Personelin temas ettiği muhtemel kişiler için tarama çalışmaları sürüyor. Hastanın ailesi de karantinaya alındı.
         Viranşehir Hükümet konağında diğer personelin testleri de yapılmaya başlandı. Pozitif vaka tespit edilen memurun kimlerle temas ettiği de araştırılmaya başlandı.  Uzmanlar kişisel hijyen, sosyal mesafe ve maske takmaya karşı uyarlarını sürdürüyor.

         Şanlıurfa’nın en büyük ilçelerinden biri olan Viranşehir’de tam 27 nokta Covid-19 virüsü yüzünden karantinaya alınmış durumda. Bu sonuca göre Viranşehir’in dört bir yanını virüs kaplamış ve acilen gereken önlemin alınması bekleniyor. Viranşehir halkı ise olayın hala ciddiyetine önem vermezken İlçede hemen hemen her gün birkaç vaka tespit ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.