banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Urfa'da bir kaymakam görevden alındı!

Darbe girişimi sonrasında başlatılan soruşturmalar kapsamında bir çok vali, vali yardımcısı, kaymakam ve emniyet görevlisi görevden alındı. bunlar içerisinde Urfa'dan görevden alınan 1 kaymakam var. ayrıca Urfa'nın eski valisi ile Birecik ilçesinin eski kaymakamı da gözaltına alınanlar arasında...

Darbe girişimi sonrasında başlatılan soruşturma kapsamında Görevden uzaklaştırılanlar arasında, 1'i il valisi, 29'u merkez valisi olmak üzere 30 vali, 52 mülkiye müfettişi, 16 hukuk müşaviri, 1 genel müdür yardımcısı ve 2 daire başkanı, 3 şube müdürü, 2 hukuk işleri müdürü, 92 vali yardımcısı, 47 kaymakam ve bir kaymakam adayı olmak üzere 246 mülki idare amiri ile 3 bin 21'i rütbeli 4 bin 774 polis memuru, 92'si sivil memur, 12'si bekçi olmak üzere toplam 7 bin 899 emniyet personeli bulunuyor.

 Şanlıurfa'dan ise Viranşehir Kaymakamı Huzeyfe Citer oldu. Ayrıca Eski Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan ve yine eski Birecik kaymakamı şu an Kayseri Bünyan Kaymakamı olan Deniz Zeyrek'te haklarında soruşturma açılarak görevden alındılar

Darbe girişimi sonrasında başlatılan soruşturma kapsamında görevden alınan Viranşehir Kaymakamı Huzeyfe Citer 2 yıldır Viranşehir'de görev yapıyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.