banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Viranşehir'de Koyun Hırsızlarına Operasyon! Koyunlar Sahibine Teslim Edildi

Viranşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülmekte olan örgütlü olarak işlenen Hayvan Hırsızlığı soruşturması kapsamında, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, yapılan istihbari çalışmalar ve araştırmalar neticesinde; 

    a.    05 Mart 2020 tarihinde, Viranşehir İlçesi mülki sınırları içerisinde H.E. isimli şahsa ait  (120) adet küçükbaş hayvanın (koyunun) çalınması olayı ile ilgili olarak, örgütlü bir şekilde hayvan hırsızlığı suçunu işleyen suç örgütüne; 05 Mart 2020 tarihinde icra edilen operasyonlarda; R.D. T.D. ve A.A. isimli (3) şüpheli gizlendikleri yerlerden yakalanarak gözaltına alınmıştır.

  b.    Şüphelilerden; (2)’si tutuklanmış olup (1)’i ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır.

c.    Şüphelilerin yapılan sorgulamaları sonucu çalınan (120) adet küçükbaş hayvan bulunarak sahibi H.E.’ye teslim edilmiştir.


2.      Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, her türlü SUÇ İŞLEMEK AMACIYLA ÖRGÜT KURMAK faaliyetlerine yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilmektedir.

    Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.