banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Birecik

Terör Örgütü düşünsün! Tam 'Bin' TSK Meydana iniyor

 

Memur Sen tarafından organize edilen ve Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesinde faaliyet gösteren bin sivil toplum örgütünün, 25 Ağustos günü (bugün) “Kardeşlik Nöbeti” sloganıyla Van Beşyol Meydanı’nda bir araya gelerek teröre lanet okuyacağı bildirildi.

Memur Sen tarafından yapılan açıklamada, “Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesinde faaliyet gösteren bin sivil toplum örgütü yarın, “Kardeşlik Nöbeti” sloganıyla Van’da bir araya gelecek, terörü lanetleyecek, birliğine sahip çıkacak. STK Temsilcileri 5 dilde bildiri okuyacak, küresel mesajlar verecek, kardeşliğini dünyaya gösterecek.” denildi.

Van Beşyol Meydanı‘nda saat 10.50’de başlayacak olan programa Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, kanaat önderleri, aydınlar ve yazarların da destek için katılacağı belirtildi. 

Anahtar Kelimeler:
VanSTKBinKardeşlik Nöbeti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.