banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Van'a giden Ş.Urfa ekibi çalışmalarını durdurdu
 Van’ın Erciş ilçesinde dün gece saat 02.00’den itibaren çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Belediyesi Afet koordinasyon merkezinden 7 personel ve tam donanımlı bir arama kurtarma aracı, ilçede zaman zaman meydana gelen artçı depremlerde çalışmalarına ara vermek zorunda kalıyor. Saat 15,0 civarından Van Erciş’te bulunan Şanlıurfa Belediyesi Afet Koordinasyon merkezinden alınan bilgiye göre, ilçede artçı depremlerin devam etmesinden dolayı arama kurtarmaya ara verildi.Artçı depremlerin kesilmesinin ve Erciş kaymakamlığının vereceği talimatla Şanlıurfa Belediyesi Afet koordinasyon merkezinin ekiplerinin arama kurtarma çalışmalarına yeniden başlaması bekleniyor.

 

BELEDİYENİN ARAMA KURTARMA EKİBİ 5 CESEDİ ENKAZDAN ÇIKARTTI

Şanlıurfa Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi Müdürü Abdurahman Ayıldağ,  ekiplerin Erciş’te enkazda arama kurtarma çalışmasının iki farklı noktada kaymakamlığın uygun gördüğü ve yönlendirdiği yerlerde devam ettiğini söyledi. Dün gece saat 02.00 de Ercişe ulaşan ekiplerin dün gece enkaz altında 3, bugünde 2 cesede ulaştığını dile getiren Ayıldağ, Ercişte zaman zaman artçı depremlerin meydana geldiğini bu yüzden de kimi zaman aramalara ara verdiklerini vurguladı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.