banner2
Öne Çıkanlar Urfa Eyyübiye Diyarbakır Şırnak Gaziantep

Vali Küçük, Rektör Taşaltın'a veda ziyaretinde bulundu

 

Kentte birçok yere veda ziyaretlerini gerçekleştiren Şanlıurfa valisi İzzettin Küçük, Son olarak Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın'ı ziyaret etti.

Harran Üniversitesi Yenişehir Kampusunda bulunan Rektörlük binasına  gelen Vali İzzettin Küçük'ü Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Rektör Yardımcıları, Prof. Dr. Abuzer Pınar, Prof. Dr. Şerafettin Çelik, Prof. Dr. Ali Sarıışık ve Rektör danışmanı Doç. Dr. M. Akif Nacar karşıladı.

Ziyarette konuşan Vali Küçük, 3 yıl kaldığı Şanlıurfa'da çok farklı duygular yaşadığını dile getirerek; "Valilik de bir çeşit memurluktur. Urfa'da kalmak ve daha güzel işler yapmak isterdim. Ama biz üç yıl bu görev verildi. Üç yıl içerisinde Şanlıurfa'da çok güzel çalışmalar yaptık. Güzel dostluk bağları kurduk. Buraya kadarmış. Bize düşen şimdi Ülkemizin bir başka güzel şehri olan Bursa'da verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmektir. Urfa'yı ve bu şehrin gönlü güzel insanları unutmayacağım" dedi.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın; "Sizler Şanlıurfa gibi kutsal bir kentte hizmet ettiniz. Bu şehrin insanları kendisine hizmet edenleri unutmaz. Sizi de unutmayacakları. Yaptığınız güzel çalışmalardan dolayı Şanlıurfa'da yaşayan biri olarak sizlere teşekkür ederim. Yeni görev yeriniz olan Bursa'da, sizlere başarılı hizmetler dilerim" dedi.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.