banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

VALİ KÜÇÜK EŞME KÖYÜNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali İzzettin Küçük, ilk olarak köye gidişinde yolunu kesen civar köylerde yaşayan çocuklara oyuncak hediye etti. daha sonra Eşme köyüne geçen Vali Küçük, ardından da Suriye Eşmesine geçerek yeni türbenin yapılacağı yerde sürdürülen çalışmaları inceledi. Garnizon Komutanı Tuğgeneral İhsan Başbozkurt’tan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Küçük, daha sonra Türkiye Eşmesine geçerek köyde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.

Köyde ilk olarak çocuklara hediyeler veren Vali Küçük, Birecik Kaymakamı Deniz Zeyrek ve köy muhtarından köyün durumu hakkında bilgi aldı. Ziyaretleri ile ilgili bir açıklama yapan Vali İzzettin Küçük:“20-21 Şubat gecesi Türk Silahlı Kuvvetleri çok başarılı bir operasyonla Süleyman Şah hazretlerinin sandukasını ve müştemilatını buraya getirdi. Suriye Eşmesinde hummalı bir çalışma var. İnşallah birkaç gün içinde bitecek ve ziyaretçilere açılacak. Köyümüzü de ziyaret ettik. Köyde büyük bir memnuniyet var. Büyük bir zatın bu topraklara gelmesi gurur verici. Sevinç içindeler, Süleyman Şah’ı kendi ataları olarak görüyorlar. Devletimiz de bu bölgede hummalı bir çalışma içinde. Köyün ve çevresinin bütün ihtiyaçları kurumlarımız tarafından gideriliyor. Köyümüze, ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olsun. İnşallah birkaç gün içinde türbe ziyarete açılmış olacak” dedi.

Eşme’deki incelemelerinin ardından Vali İzzettin Küçük, buradan ayrılarak Birecik’e geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.