banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Vali Koçak: Ya teslim olacaklar ya da ölecekler

Mardin'in Dargeçit ilçesinde zırhlı polis aracının geçişi sırasında bomba yüklü aracın infilak ettirilmesi sonucu temizlik işçisi olan Ramazan Tari (47) hayatını kaybetti.

Olay ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, saldırının saat: 07.00 civarında bomba yüklü bir araçla zırhlı polis aracının geçişi sırasında yapıldığını ve saldırıda sivil bir vatandaşın hayatını kaybettiğini, bir polis memurunun da yaralandığını hatırlattı.

Saldırının yine haince yapıldığını kaydeden Koçak, bu hain saldırıları yapanların sonlarının olmadığını söyledi. Koçak, “Bu tür hain saldırıları yapmaları başarılı olacakları anlamına gelmez, hayatta kalacakları anlamına gelmez. Bunu yapanlar ya adalete teslim olacaklar ya da ölecek. Biran önce hem kendi hayatlarını kurtarmak, insan gibi yaşamak ve insanlığa dönmek, insanlığa faydalı olmak için biran önce gelip teslim olsunlar. Bunlar kandırılmışlar, beyinleri yıkanmış,  rahmetli Cengiz Aytmatovn ifadesiyle ‘Mankurtlaşmış insanlar’ bunlar. Bu mankurt insanlara biran önce insanlığa dönmelerini tavsiye ediyorum. Yoksa sonları yok. Devletimizin elinden kurtulamayacaklar. Ya teslim olacaklar ya da ölecekler.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.