banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Vali Güvenç'ten taziye teşekkürü

Vali Celalettin Güvenç mesajında şunları söyledi; “Şanlıurfalılara teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Geçen hafta Salı Günü kayınpederimi maalesef kaybettik. Hastaydı, ona Allah’tan rahmet diliyorum. Ama Salı Gününden itibaren Şanlıurfalı hemşerilerimizin gösterdikleri yoğun ilgiye gerçekten müteşekkiriz. Şükranlarımı sunuyorum.

 

Gerek ölüm haberini duyar duymaz hastaneye gelenlere, gerek aynı anda evimizi ziyaret edenlere, gerek İskenderun’a teşrif edenlere, gerek telgraf, telefon, sosyal medya aracılığıyla taziyelerini bildirenlere ve hafta sonu Şanlıurfa’da iki gün boyunca yaptığımız taziye kabullerine katılan bütün hemşerilerimize, kardeşlerimize, Sivil Toplum Örgütü temsilcilerine, tüm siyasi parti temsilcilerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

 

Gösterilmiş olan ilgi ailemizi çok mütehassis etmiş, çok duygulandırmıştır. ‘İşte Şanlıurfa bu’ dedirtmiştir. Ben de aileme şunu söyledim; ‘Şanlıurfa’nın insanı budur, Şanlıurfa’ya bir hizmet ederseniz gördüğünüz gibi karşısında yüz alırsınız, bin alırsınız’ demiştim. Bu anlamda her türlü takdirin, şükranın üzerindedir. Minnetlerimizi, şükranlarımızı sunuyor, bütün Şanlıurfalı kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

 

Dün itibariyle görevine başlayarak, çalışmalarına devam ettiğini anlatan Vali Celalettin Güvenç, “İnşallah elimizden geldiği kadarda uzak yakın demeden, ayrım yapmadan tüm Şanlıurfalı kardeşlerimize hizmet etmeye aynı şevkle ve inançla devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Ramazan ayını tebrik etti

Vali Güvenç, mübarek Ramazan Ayının yaklaştığını hatırlatarak, “Bu vesile ile de önümüzde Ramazan ayı var. Ramazan ayını da tebrik ediyorum, hayırlı olmasını diliyorum. Ramazan ayı boyunca her türlü tedbirimizi alıyoruz. Tüm ilçelerde ve il merkezimizde İftar yemeklerimiz olacak. Sürekli açık olan bir iftar çadırımız olacak. Onun dışında da muhtarlarımızla mahallelerde iftarlarımızı yapacağız. Şimdiden Allah kabul etsin diyorum. Huzur, barış, kardeşlik diliyorum Allah Urfalının ve Urfa’nın yardımcısı olsun” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.