banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Vali Güvenç'ten hırsız Müteahhitlere çağrı; Yanarsınız

İlk olarak Viranşehir’de yapılmakta olan Ana Okul inşaatını inceleyen Vali Güvenç, okul inşaatında kullanılan malzemeyi projeyle karşılaştırarak işin gereğine uygunluğunu kontrol etti. İnşaattaki yetkililerden bilgi alan Vali Güvenç, bundan sonra denetimleri yerinde ve sık sık gerçekleştireceklerini söyledi.

 

Yaptıkları inceleme sonunda bir açıklama yapan Vali Güvenç, “müteahhit ve kontrolör arkadaşlara rica ediyorum, okul ihalelerinde bundan böyle Kaymakam ve Milli Eğitim Müdürleriyle birlikte çalışacaklar.  İnşaatın her aşamasında rapor verecekler. Kullanılan demirin ebadı, niteliği, sayısı mutlaka özel olarak imzalanarak rapor edilecek ve kaymakama sunulacak” dedi. Birkaç inşaatı daha inceleyeceklerini ifade eden Vali Güvenç, çok sayıda okul inşaatı ihale ettiklerini dile getirdi. Okulların sağlıklı bir şekilde yapılmasının, ihalenin yapılmasından daha önemli olduğunu vurgulayan Vali Güvenç, ”Bu okullara çocuklarımız girecek. Bu yüzden bu okulları sağlam yapma kararlılığındayız” dedi.

 

Kaymakamlık, İl Özel İdaresi, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü çalışanlarının da hassasiyetlerine uygun olarak çalışacaklarını sözlerine ekleyen Vali Güvenç, “Müteahhitler de hassasiyetimize uygun olarak tertemiz bir şekilde bu okulları bitirecekler. Bunun kararlılığındayız. Tek tek, gücümün yettiği oranda ben de gidip inşaatlarda demirin, çimentonun, malzemenin kalitesinin şartnameye uygun olup olmadığına bakacağım” dedi.

 

Vali Celalettin Güvenç, anaokulundaki incelemesinin ardından Viranşehir’de inşaatına başlanan diğer okullarda da incelemelerde bulundu. Vali Güvenç’e Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, ilgili daire amirleri eşlik etti.

 

Viranşehir’e Yarı Olimpik Yüzme Havuzu

Vali Celalettin Güvenç, Viranşehir’deki okul inşaatı incelemelerinin ardından İl Özel İdaresi tarafından Viranşehir’de yaptırılan yarı olimpik yüzme havuzunu inceledi.

Yapılan havuzun bitme aşamasına geldiğini dile getiren Vali Güvenç, kısa süre içerisinde havuzun hizmete açılacağını belirtti. Vali Güvenç, havuzdaki incelemeleri sırasında Serhat Kaya adlı Viranşehirli bir gençle sohbet ederek, kısa süre içerisinde havuzda yüzmenin keyfini süreceklerini artık kanallara girmelerine gerek kalmayacağını dile getirdi. Genç Serhat ise ilçelerine yapılan havuzdan dolayı Vali Güvenç’e teşekkür etti.

Validen Viranşehir Ticaret Odası’na Ziyaret ve Halk Eğitim Merkezi Sergileri Açılışı

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Viranşehir incelemeleri kapsamında yeni binasında hizmet vermeye başlayan Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Viranşehir Ticaret ve Sanayi Oası Başkanı Hilmi Tepret’le odasında bir süre görüşen Vali Güvenç, yeni yerin tüm Viranşehir esnafına ve tüccarına hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Ziyaretinin ardından Viranşehir Halk Eğitim Merkezi’nin yıl sonu sergilerinin açılışını gerçekleştiren Vali Güvenç, yapılan el işi ürünleri inceledi. Ayrıca merkezdeki yağlı boya resim sergisini de gezen Vali Güvenç, tabloları yapan gençleri tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.